Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ

Το όνομα του Ντουγκλάο Φερέιρα, του υψηλόσωμου και ιδιαίτερα δυναμικού κεντρικού αμυντικού της Καβάλας, έχει «φιλοξενηθεί» ουκ ολίγες φορές στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Είτε λόγω δηλώσεων του ίδιου του ποδοσφαιριστή στο παρελθόν με τις οποίες υποστήριζε πως για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκε ο Δικέφαλος είτε λόγω πληροφοριών που απέρρεαν τόσο από το στρατόπεδο του Δικεφάλου όσο και από αυτό της Καβάλας.

Όμως, το γεγονός πως ο Ντουγκλάο αποτελούσε (και αποτελεί) το κορυφαίο «εξαγώγιμο» προϊον της ομάδας της Ανατολικής Μακεδονίας, σε συνδυασμό με το ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμευόταν με συμβόλαιο, έδιναν το δικαίωμα στην οικογένεια Ψωμιάδη να έχει ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις από κάθε ενδιαφερόμενη ΠΑΕ.

Κατά συνέπεια, παρά το ότι η περίπτωση του Βραζιλιάνου εμφανιζόταν κατά καιρούς να απασχολεί και συλλόγους του εξωτερικού, ο Ντουγκλάο παραμένει έως τώρα στο δυναμικό των «Αργοναυτών», με το σενάριο όμως για «μετακόμισή» του στην Τούμπα να έρχεται και πάλι στην επιφάνεια.

Οι λόγοι; Λίγο το γεγονός πως ο ίδιος εμφανίζεται αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Καβάλα και... πολύ το ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο υποβιβασμού του ΑΟΚ στη Β΄ Εθνική λόγω της ανάμειξης του ονόματος του Μάκη Ψωμιάδη στο σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια. Κατά συνέπεια, είτε για τον έναν είτε για τον άλλο λόγο, η οικογένεια Ψωμιάδη αποφασίσει να πουλήσει τον Ντουγκλάο Ντούγκλας Φερέιρα – όπως είναι το πλήρες όνομά του – τότε οι απαιτήσεις της θα κυμανθούν σε λογικά επίπεδα, τη στιγμή μάλιστα που ο Λάζλο Μπόλονι εμφανίζεται να έχει ήδη εκφραστεί με θετικά λόγια μπροστά στο ενδεχόμενο ο υψηλόσωμος στόπερ να ενισχύσει την «οπισθοφυλακή» του Δικεφάλου.

Στην ίδια κατηγορία πάντως με τον Ντουγκλάο μπορεί να μπει και ο συμπαίκτης του στην Καβάλα, Οράσιο Καρντόσο, με την περίπτωση του τελευταίου όμως να μην δείχνει να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη.

πηγή metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου