Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΦΩΤΑΚΗ,ΙΒΙΤΣ,ΣΟΚ ΜΕ ΣΑΛΠΙ!!!

Καλά και κακά νέα είχαν οι ιατρικές εξετάσεις, τις οποίες έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που επέστρεψαν τραυματίες από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Τα νέα ήταν άσχημα για τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστο ένα μήνα! Δεν χάνει απλά τα δύο παιχνίδια με Βαλερένγκα ή Μίκα, υπάρχει πλέον σοβαρό ενδεχόμενο να χάσει και τα παιχνίδια των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (18/8 και 25/8), εφόσον βέβαια ο ΠΑΟΚ περάσει το πρώτο εμπόδιο. Ο 30χρονος φορ του ΠΑΟΚ, έπαθε βαριά θλάση στον δικέφαλο, ήταν η πρώτη θλάση της καριέρας του και δυστυχώς για τον ίδιο, σοβαρή.

Αντίθετα, καλά ήταν τα νέα για τον Φωτάκη, ο οποίος μπορεί να παίξει και στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι την μεθεπόμενη Πέμπτη. Οι εξετάσεις, που έκανε ο μέσος του ΠΑΟΚ σήμερα ήταν «καθαρές», στη μαγνητική τομογραφία δεν φάνηκε κάποια ζημιά στο γόνατό του και υπάρχει περίπτωση ακόμη και αύριο, να κάνει προπόνηση. Στις πρώτες 2-3 μέρες θα πάει λίγο συντηρητικά, κι αν δεν έχει καμιά ενόχληση, θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Καλά τα μαντάτα και για τον Βλάνταν Ίβιτς που έκανε σήμερα εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι συμβαίνει με το δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Η μαγνητική του Σέρβου ήταν καθαρή, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει υποστεί θλάση ή οποιοδήποτε τράβηγμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο πολύτιμος μέσος του ΠΑΟΚ θα μπει από αύριο στο γήπεδο και θα δοκιμάσει για τις επόμενες δύο – τρεις ημέρες.

Εφόσον όλα πάνε καλά και δεν νιώνει οποιαδήποτε ενόχληση, τότε όλα δείχνουν ότι στον επίσημο αγώνα της Ευρώπης θα μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Ίβιτς λοιπόν δικαιώθηκε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό, αφού με το που ένιωσε ενόχληση την περασμένη Κυριακή ζήτησε και αλλαγή προλαβαίνοντας την όποια ζημιά μπορούσε να υποστεί.

πηγή paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου