Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ SEXY BRUNO?

Μετά την χυλόπιτα από τον Σαμί, τις δυσκολίες με τον Ζουέλα και το πρόβλημα ρευστότητας, ο ΠΑΟΚ αναθερμαίνει το ενδιαφέρον του για τον Τσιρίλο!!!

Ναι αυτόν που δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από την στιγμή που ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας μαζί του!!!

Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι γνωστοί δημοσιογράφοι και τα τοπικά ΜΜΕ προσπαθούν εκ νέου να μας πείσουν για την ορθότητα του πράγματος αναλύοντας μάλιστα για ποιους λόγους μια πιθανή επιστροφή θα ήταν ιδανικό σενάριο για την ομάδα μας...

Δεν ξέρω αν τελικά ισχύουν όλα αυτά η αν τελικά ο Τσιρίλο θα δεχθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα μας, όμως σίγουρο είναι πως τέτοιου είδους κινήσεις είναι για γέλια και μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο προφίλ της ομάδας μας.

Πείτε ότι θέλετε για μένα όμως και εσείς οι ίδιοι καταλαβαίνετε πως τέτοιες κινήσεις δεν είναι σοβαρές...

Και πάλι στο τέλος θα μας το παρουσιάσουν σαν σχέδιο επιτυχίας του τεχνικού επιτελείου του Δικεφάλου και ότι όλα ήταν προμελετημένα έτσι ώστε να τον πείσουν να υπογράψει με τους δικούς μας όρους...

Πάλι στο τέλος εμείς θα φταίμε γιατί μιλάμε...Ζήτω οι Α.Ρ.Δ...Χρόνος υπάρχει άφθονος έτσι δεν λέτε μερικοί από εσάς?

2 σχόλια:

  1. re mages ti tha ginei tha ehoume ta persina?i akoma heirotera:(fovame min den ehoume kai ependiti sto telos.zagoraki ti ginete den mas les kai emas!!na xeroume ti na kanoume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti na po re aderfia paizoyn me ta nevra mas?? poios tsirilo gamo thn trela moy?? aytos poy den xerei na kanei pasa kai xapostelnei thn mpalla?? aytos poy xanei ton antipalo synexos?? aytos poy einai 34 xronon?? plaka mas kanete ekei sthn pae?? 7.000 kai pano diakeias kai tha fame sthn mapa ton italo??

    ΑπάντησηΔιαγραφή