Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

Δεν θα αναφερθώ σήμερα στο εάν κ πόσο είναι αληθινό το ενδιαφέρον των δυο επενδυτών στον ΠΑΟΚ, άλλωστε για αυτό έχω αναφερθεί πολλές φορές κ η απόψεις μου είναι γνωστές έχεις το χρήμα έλα, δεν το έχεις μην ασχολείστε μαζί μας.

Σήμερα θα αναφερθώ σε άλλα θέματα που αφορούν το ενδιαφέρον τους εφόσον είναι υπαρκτό κ όχι για λόγος εντυπωσιασμού.

1) Σε ότι αφορά το πότε θα βάλουν τα χρήματα, το καλύτερό για την ομάδα είναι μέχρι το τέλος Ιουνίου γιατί διαφορετικά θα πάμε για τέλος Ιουλίου , θα είμαστε ήδη στα προκριματικά για το Γιουρόπα κ δεν θα έχουμε ολοκληρωμένο ροστερ ούτε φυσικά χρόνο για προετοιμασία των όποιων νέων αποκτηθούν, με κίνδυνο να μιλάμε για μια ακόμη χαμένη ευκαιρία την στιγμή που οι λοιπές Ελληνικές ομάδες δεν ξέρουν ακόμη αν θα είναι στο επόμενο πρωτάθλημα.

2) Όσον αφορά τον κ Φλωρίδη δεν γνωρίζω πολλά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο όπως κ οι περισσότεροι από εμάς, αρα δεν μπορώ να έχω πλήρη απόψεις για τον συγκεκριμένο επενδυτή.

Για την οικογένεια Σαχπατζίδη όμως που είναι συντοπίτες μου τα πράγματα είναι διαφορετικά κ εδώ έχω κάποιες επιφυλάξεις.

Ως γνωστόν η οικογένεια φέρεται είναι εμπλεκόμενη σε αρκετές ιστορίες,από εξοπλισμούς μέχρι την περιβόητη ιστορία με το Βατοπέδι.

Κ εδώ υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθεί ο ΠΑΟΚ κ ο λαός του μπλεγμένος σε μια ιστορία που δεν τον αφορά,καθώς αν ξαφνικά επιβεβαιωθεί το οτιδήποτε είναι σίγουρο ότι κάποιοι ίσως να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν το όνομα του ΠΑΟΚ για να έχουν κάποιο πιθανό όφελος.

Δεν λέω ότι είναι ένοχοι, αυτό είναι θέμα άλλων να το αποφασίσουν η όχι, απλά με τα όσα ακούγονται, οφείλω να έχω τους φόβους και τις επιφυλάξεις μου.

Τι θέλω να επισημάνω με όλα αυτά? Ότι πρέπει να κινηθούμε ναι μεν γρήγορα γιατί ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας κ ταυτόχρονα με προσοχή γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθούμε σε έναν φαύλο κύκλο που δεν θα μας ωφελήσει αλλά θα μας βλάψει.

Και φυσικά να επισημαίνω σε όλους να έχουν την προσοχή τους στην ομάδα κ να μην ενθουσιάζονται εύκολα με τον όπιο επενδυτή ας μην ξεχνάμε τα λάθη του παρελθόντος αντίθετα να τα έχουμε ως παράδειγμα αποφυγής.

2 σχόλια:

  1. tha sinfononiso mazi sou aderfe?distihos polla eidane,ta matakia mou.kai polla akousane ta autia mou.alla sigouro tipota akoma?kai tha doume akoma polla.kai ston finale re paidia den thelo na valo,kapion pou mporei na katalixei lamogio logo onomatos.den milao gia floridi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aderfe moy symfono apolyta mazi soy me ekfrazei apolyta to arthro soy,thn exoyme pathsei oyk oliges fores sto parelthon kai kalo tha einai na prosexoyme!! Exaloy an exei fraga o sygekrimenos ependyths na ta valei sthn ayxhsh mexri tote eimai poly epifylaktikos mhn einai foyska san toys araves!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή