Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ...ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ-ΦΛΩΡΙΔΗΣ(?)

Η συνάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Βασίλη Φλωρίδη ολοκληρώθηκε και το κλίμα που βγαίνει είναι θετικό.Παρόντες στο ραντεβού ήταν επίσης, ο Γιώργος Σαχπατζίδης καθώς και ο Ζήσης Βρύζας, όπως κάποιοι οικονομικοί και νομικοί σύμβουλοι της πλευράς του επιχειρηματία.

Αυτό που βγαίνει είναι ότι από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει έλεγχος από την πλευρά του κ. Φλωρίδη για να επιβεβαιωθεί το ύψος του ανοίγματος. Ο ελεγχος αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και τα χρήματα που είναι να μπουν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αναμένεται να μπουν μέχρι τις 20 Ιουλίου, αφού θα δοθεί παράταση.

Συγκεκριμένα, από αύριο θα ξεκινήσει ένας νομικός έλεγχος από την πλευρά Φλωρίδη, έλεγχος που θα έχει να κάνει με τα διαδικαστικά. Μετά τον έλεγχο των νομικών και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, υπάρχει δέσμευση από τον κ. Φλωρίδη για να κατατεθούν άμεσα. 7.000.000 ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τα συγκεκριμένα χρήματα προορίζονται για αποπληρωμή του αγωνιστικού τμήματος και όπως γίνεται αντιληπτό, μπορεί και μέσα στο επόμενο 48ωρο (αφού τόσο αναμένεται να διαρκέσει ο νομικός έλεγχος) οι παίκτες να έχουν αποπληρωθεί μέχρι και… τελευταίου ευρώ.

Και από τη συνάντηση, φάνηκε η ξεκάθαρη διάθεση του Βασίλη Φλωρίδη να προχωρήσει την επένδυση και πλέον αναμένεται και η επίσημη θέση της ΠΑΕ επί του ζητήματος.

Εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά ο Βασίλης Φλωρίδης θα έχει θέση προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, ενώ Ζαγοράκης και Βρύζας θα είναι οι δύο αντιπροέδροι.

πηγή paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου