Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...

Τη Δευτέρα (27/6) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν στην Τούμπα, αλλά θα υπάρχουν αρκετές απουσίες.


Σίγουρος απών θα είναι ο Κοντρέρας ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Χιλής που προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα, το οποίο ξεκινάει την προσεχή Παρασκευή (1/7). Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα χάσει και όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει 4-18 Ιουλίου στην Ολλανδία και είναι αμφίβολος ακόμη και για το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι που θα γίνει στις 28 Ιουλίου.

Από την πρώτη συγκέντρωση της Δευτέρας (27/6) απών θα είναι κι ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός είχε κάνει επέμβαση στο γόνατο του μετά από το τέλος των πλέι οφ και είχε μείνει στην Ελλάδα περίπου δύο εβδομάδες παραπάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εισιτήρια επιστροφής για τις 2 Ιουλίου, αλλά ίσως επιστρέψει και νωρίτερα μέσα στην  εβδομάδα.

Απόντες θα είναι και οι Έλληνες διεθνείς. Σίγουρα θα λείπει ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε έπαιξε σε πάνω από 60 ματς, και θα έχει κάποιες μέρες παραπάνω άδειας για να ξεκουραστεί αφού μέχρι τις 8 Ιουνίου είχε υποχρεώσεις με την εθνική ανδρών που ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για το φιλικό παιχνίδι με το Εκουαδόρ. Επίσης ίσως έχουν κάποιες μέρες παραπάνω άδεια και Φωτάκης και Αθανασιάδης, που ήταν με την Εθνική στις ΗΠΑ στια αρχές Ιουνίου.

Στον ΠΑΟΚ δεν ανήκουν πια καθώς δεν ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους ο Μουσλίμοβιτς, ο Τσιρίλο, ο Φιλομένο και ο Ελ Ζαρ, ενώ λογικά παρών θα είναι ο Σαβίνι με τον οποίο έχει γίνει συζήτηση για αποδέσμευση, αλλά προς το παρόν έχει συμβόλαιο και για την προσεχή σεζόν.

Νέο πρόσωπο θα είναι ουσιαστικά μόνο ο Μπερτράν Ρομπέρ, ενώ αναμένεται να υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες που προωθήθηκαν από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Εκτός από τους Σταφυλλίδη, Μωυσιάδη, Κάτσε και Πετρίσεβιτς στην «πρώτη» της Δευτέρας αναμένεται να είναι και οι Κίτσιου, Β. Παπαδόπουλος, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, αλλά και ο Κουρδάκης που επέστρεψε από δανεισμό, όπως φυσικά και ο Θανάσης Παπάζογλου που επέστρεψε από το δανεισμό στον Αστέρα Τρίπολης.

Δανεικός δόθηκε πλέον στον Πανσερραϊκό ο νεαρός τερματοφύλακας Φώτης Κοτζαβασίλης, ενώ υπάρχουν συζητήσεις με την Επανομή για να δοθούν δανεικοί και οι Κάτσε - Γεωργίου.

Από εκεί και πέρα κανονικά αναμένεται να βρίσκονται στην Τούμπα οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γιακουμής, Γλύκος, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Έτο, Λίνο, Σακελλαρίου, Γεωργίου, Σαβίνι (;), Βιτόλο, Ίβιτς, Αρίας, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια και Κουτσιανικούλης.

πηγή paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου