Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΟΣΟ ΠΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!

Μετά από 9 και πλέον μήνες, ήρθε η ώρα και πάλι ο Θοδωρής Ζαγοράκης να μιλήσει στο λαό του ΠΑΟΚ. Εν μέσω μνημονίου, κινητοποιήσεων και μιας γενικότερης αστάθειας στη χώρα, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπηρετούμε κι έναν σύλλογο και η αυριανή μέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του, για πρώτη φορά από τον περασμένη Σεπτέμβρη, για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που απασχολούν το λαό του ΠΑΟΚ. 
 
Ερωτήσεις που για περίπου ένα χρόνο παραμένουν αναπάντητες όπως:
Τι συνέβη με το φιάσκο του περασμένου καλοκαιριού και τις λάθος επιλογές στους προπονητές που στοίχισε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε? 

Ποιοι είναι οι λόγοι που κρατούν τον Βρύζα μακριά από την ομάδα?

Τι γίνεται με τον οικονομικό διευθυντή στην ΠΑΕ?

Γιατί ένα άλλο παιδί του ΠΑΟΚ όπως ο οικονομολόγος Δ.Παπαδόπoυλος αρνήθηκε δύο φορές την πρόταση να αναλάβει τα οικονομικά του συλλόγου?

Πότε θα έχουμε νέα απο την επιτροπή διαφάνειας του ΑΣ?

Τι τρέχει με τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και τα όσα ακούγονται περί οφειλών στην ΠΑΕ?

Τι γίνεται με τα έργα στην Μεσημβρία και πόσο έχουν κοστίσει μέχρι σήμερα? 

Τι σχέση έχει η εταιρία Έργο 3 με την ομάδα?

Ποια ήταν η αλήθεια στην περίπτωση των Αράβων επενδυτών?

Με πιο σκεπτικό ανέλαβε την μπουτίκ του ΠΑΟΚ η εταιρεία PUMA?

Ποιοι είναι οι αγωνιστικοί στόχοι της ομάδας για τα επόμενα 2-3 χρόνια?

Τι απαντά στα διάφορα δημοσιεύματα που καθημερινά θέλουν την ομάδα μας να δέχεται κρούσεις για πωλήσεις πρωτοκλασάτων παικτών και κατά πόσο αυτά που διαβάζουμε έχουν βάση?

Από πού προκύπτουν ελλείμματα στα ταμεία του συλλόγου και πως θα καλυφθεί έως 30/6 το άνοιγμα των 2,5 εκατομμυρίων από την χρήση της περσινής σεζόν, έπειτα από μία σεζόν όπου τα έσοδα από την συμμετοχή στην Ευρώπη αυξήθηκαν! 

Για να λάβουμε όμως απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα αλλά και σε όλα όσα μας απασχολούν, οι δημοσιογράφοι της ομάδας, οφείλουν να «στριμώξουν στα σχοινιά» τον πρόεδρο της ομάδας, προκειμένου να βγάλει αλήθειες προς τον κόσμο του συλλόγου που περιμένει εναγωνίως αυτή τη συνέντευξη. 

Όχι ότι ο Ζαγοράκης στερείται ειλικρίνειας και σοβαρότητας, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε κι αν οι άνθρωποι που τον πλαισιώνουν και που είναι επιφορτισμένοι με την ενημέρωση μας μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους..
 
Ο κόσμος, ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες της περσινή χρονιά ακούγοντας τον πρόεδρο να μιλάει ξεκάθαρα για στόχο το πρωτάθλημα, αλλά από τα μισά του δρόμου απογοητεύτηκε βλέποντας τη διαφορά από την κορυφή να μεγαλώνει διαρκώς και την ομάδα να αποκλείεται στα ημιτελικά του κυπέλλου, μένοντας για ακόμη μία χρονιά μακριά από τρόπαια και σημαντικές διακρίσεις διψά για αλήθειες και ενημέρωση. 

Είναι ο ίδιος κόσμος που παρά τις συνεχείς αποτυχίες, συνεχίζει να παραμένει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια της διοίκησης και φέτος, παρά τα τρομερά οικονομικά προβλήματα που τον απασχολεί και να παραμένει ο μοναδικός ουσιαστικός χρηματοδότης αυτής της προσπάθειας τα τελευταία χρόνια..

Αυτό το λαό δεν μπορείς να τον προδώσεις, παρά μόνο να τον πεις μονάχα αλήθειες κι ας πονάνε!

πηγή paokmania.gr 

3 σχόλια:

  1. Γινε αρης να γουσταρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΥΧΡΑΙΜΕ ΤΑ ΑΡΙΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΩΝΤΟΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΦΑΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΛΠ.ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΔΕΡΦΕ...ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ψυχραιμε" δε συμφωνείς με την αναδημοσίευση του άρθρου?κάτσε στη γλάστρα σου τότε και ζήτα από τη μαμά να σε ποτίσει.Σ'αυτό το blog είναι ανεπιθύμητοι οι φίλαθλοι, οι ανενεργοί και οι μη σκεπτόμενοι. Capito?

    ΑπάντησηΔιαγραφή