Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

Διάβασα σε ένα άρθρο ΠΑΟΚτσίδικου αθλητικού site ότι τα έσοδα θα κρίνουν εν πολύ τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μας για την επόμενη περίοδο και μου έκανε μεγάλη εντύπωση ειδικά για μια ομάδα η οποία υποτίθεται πως είναι καλά οργανωμένη στο μεταγραφικό παζάρι...


Σε πρώτη φάση κάτι τέτοια ακούγεται απολύτως λογικό.Είναι όμως παράλληλα και διφορούμενο μια και τα έσοδα μιας ποδοσφαιρικής ΠΑΕ αλλάζουν συνεχώς, δεν είναι σταθερά και μπορεί να επηρεαστούν από πολλούς και αστάθμητους παράγοντες...

Σαφώς και η τραγική οικονομική κατάσταση στην χώρα μας, επιβάλει προσεγμένες και μεθοδικές προσπάθειες προκειμένου να μην βρεθούμε για ακόμη μια φορά προ εκπλήξεων.

Πώς κύριοι ρεπόρτερ μιλάτε την μία μέρα για μεταγραφές όταν εσείς οι ίδιοι λέτε μετά για αδιευκρίνιστα έσοδα και μπάτζετ?
Πώς όμως μπορεί να γίνει μεταγραφικός σχεδιασμός όταν μια ΠΑΕ δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τα έσοδα της?
Πώς γίνεται να συζητά για μεταγραφές και ενδιαφέρων για παίκτες όταν η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας δεν έχει ακόμη τελειώσει?
Όταν δεν ξέρει τι θα γίνει ακόμη με τις αποδεσμεύσεις και τις πωλήσεις βασικών παικτών?
Όταν δεν γνωρίζει τα ακριβή έσοδα της από τηλεοπτικά και χορηγούς λόγο κρίσης?
Όταν υπάρχει οικονομικό άνοιγμα το οποίο και πρέπει να καλυφθεί?
Όταν δεν γνωρίζει αν θα υπάρχουν έσοδα και αν ναι πόσα,από την συμμετοχή της ομάδας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις?

Ερωτηματικά τα οποία εσείς οι ίδιοι με το ρεπορτάζ σας αφήνετε να ενοηθούν...
 
Όλα αυτά είναι απολύτως λογικά και καλά κάνει η διοίκηση μας και τα λαμβάνει υπόψιν της.Αυτό που δεν κολλάει είναι ότι ο καιρός περνά,οι μέρες φεύγουν, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την νέα σεζόν είναι σε λιγότερο από δύο βδομάδες και εμείς με όλα αυτά να αιωρούνται δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.

Με ποιο σκεπτικό κύριοι δημοσιογράφοι μιλάτε για επαφές, για στόχους για προγραμματισμό του τεχνικού επιτελείου, όταν την επομένη με τα ίδια τα λεγόμενα σας δεν υπάρχει ξεκάθαρο μπάτζετ?

Εκτός και αν έχουν ήδη προαποφασιστεί κάποια πράγματα..Εκτός και αν ήδη έχουν γίνει κάποιες πωλήσεις παικτών και έχουν βρεθεί έσοδα...Αν ισχύει κάτι τέτοιο, περιμένουμε άμεση τοποθέτηση αύριο κιόλας από τον πρόεδρο μας...Διαφορετικά μην μας ζαλίζετε κύριοι των τοπικών ΜΜΕ με πιθανούς στόχους και μεταγραφές για την ομάδα μια και όπως λέτε την μια και ξελέτε την άλλη, δεν υπάρχει σάλιο στα ταμεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου