Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?

Κάτι τρέχει στην ΠΑΕ κ δεν μας το λένε κ ο πλέον ανυποψίαστος οπαδός το καταλαβαίνει. Μιλάμε για μεταγραφές ενώ δεν έχουμε τα χρήματα κ έχουμε κ ένα άνοιγμα που δεν λέει να κλείσει. Προχωράμε σε ανανεώση συμβολαίων με τον Τσουκαλά κ καλά κάνουν μα δεν κάνουν το ίδιο με τον Βιερίνια τυχαίο? Δεν νομίζω. 

Κάποιος παπαγάλος μάλιστα ήδη ετοιμάζει το κλίμα για την πωλήσει του,είναι γνωστό το πρόσωπο στο όπιο αναφέρομε κ δεν χρειάζεται καν να αναφέρω το όνομα ο νοών νοητών. 

Μας λένε για 4 παίχτες ενδεκάδας μα δεν μας λένε με τι. Θα μας το πουν μετά της ανανεώσεις τον διαρκείας ώστε να μην χάσουν τα έσοδα λόγω δυσαρέσκειας του κόσμου, κ εκεί πάλι συμβάλει ο γνωστός μας παπαγάλος. Εμάς όμως πότε θα μας ρωτήσουν? 

Έχω απαίτηση από τον εκάστοτε διαχειριστή τις περιουσίας μου να με ρωτήσει για το τι θα κάνει με τα χρήματα μου τόσο τον μετοχών που κατέχω κ κατέχουν χιλιάδες ΠΑΟΚτσίδων όσο κ τον χρημάτων μας μέσο τον διαρκείας. 

Κάποτε πρέπει να καταλάβουν στην ΠΑΕ ότι είναι διαχειριστές της περιουσίας μας κ όχι αφεντικά στην επιχείρηση τους, κάποτε θα πρέπει κ οι παπαγάλοι να κλείσουν το στόμα τους η να μην περνάνε για κουτούς τους φίλους τις ομάδας μας που δίνουν κ το τελευταίο τους ευρώ που σε πολλούς δεν περισσεύει καν για την ομάδα μας. 

Ναι κάτι τρέχει στην ΠΑΕ κ αν δεν μου δώσουν πειστικές απαντήσεις την Πέμπτη θα με βρουν απέναντι τους, γιατί δεν θεοποίησα κανέναν κ ούτε θα το κάνω πότε .

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Κ ΑΠ ΟΛΟΥΣ όπως κ αν λέγονται.

2 σχόλια:

  1. τι γινεται εδω ρε? σε αρειανο μπλογκ μπηκα? ρε γινε αρης να γουσταρεις!!! ουσττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΖΑΝΗΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ? ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή