Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΞΕΚΙΝΑ...ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Τρεις νεαροί παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας και ετοιμάζονται για το μεγάλο άλμα.Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βασιστεί στα δικά του παιδιά, σε μια νέα φουρνιά στα πρότυπα που όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι δουλεύουν εδώ και τόσα χρόνια...  Ποιοι είναι αυτοί όμως…

ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ
Ο Μωυσιάδης είναι γεννημένος την 1η Ιουλίου του 1992. Είναι ένας πιο περιφερειακός επιθετικός που χαρακτηρίζεται από καλή τεχνική κατάρτιση και τακτική παιδεία μέσα στο γήπεδο. Στον ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια ερχόμενος από ομάδα των Συκέων. Είχε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ το οποίο ανανέωσε.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΙΤΣΙΟΥ
Ο συγκεκριμένος γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1993. Θεωρείται ένα εξαιρετικό πολυεργαλείο. Την χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε στην Β΄ ομάδα, όπου και προσέφερε σε κάθε θέση που υπήρχε πρόβλημα και κενό. Έπαιξε αμυντικό χαφ, δεξί μπακ, αριστερό μπακ, δεξί ή αριστερό χαφ. Θα έλεγε κανείς ότι διακρίνεται περισσότερο ως αμυντικός μέσος, ένας ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να ισορροπεί τα αμυντικά με τα επιθετικά του καθήκοντα. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο πιο μικρός της παρέας των τριών, μια και είναι 16 ετών. Πρόκειται για έναν καθαρόαιμο επιθετικό. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο σκόρερ. Ένας φορ με καλά τελειώματα και καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Στα δύο χρόνια που έπαιξε με την Τρίτη ομάδα του ΠΑΟΚ, κατάφερε να σημειώσει 45 γκολ. Προέρχεται από την Καβάλα.

Θυμίζουμε ότι στα πρόθυρα της πρώτης ομάδας, βρίσκονται και οι Κάτσε, Σταφυλλίδης, Πετρίσεβιτς, ο τερματοφύλακας Μελίσσας και ο Αποστολόπουλος που επιστρέφει από δανεισμό, ενώ υποθήκη για το μέλλον του ΠΑΟΚ αποτελούν επίσης οι παλαιότεροι Αθανασιάδης, Μαλεζάς, Κουτσιανικούλης,Σακελλαρίου,Παπάζογλου,Μπαλάφας,Γιακουμής,Κουτζαβασίλης και Τσουκαλάς ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του εώς το 2015.

Το μέλλον μας ανήκει στα δικά μας παιδιά.Αρκεί οι ίδιοι να δουλέψουν σκληρά, και ο νέος προπονητής να επιβεβαιώσει την φήμη που τον ακολουθεί δίνοντας τους σταδιακά τις ευκαιρίες που τους αναλογούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου