Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ!!!ΕΠΑΦΗ ΖΑΓΟΡ ΜΕ ΖΗΣΗ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΒΡΥΖΑ!!!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες επαφή ανάμεσα στους δύο ισχυρούς άνδρες του Δικεφάλου έγινε την περασμένη Πέμπτη μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του ΠΑΟΚ συζητώντας το ενδεχόμενο επιστροφής του στην οικογένεια του Δικεφάλου.


Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θ.Ζαγοράκης, μετά τα όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα περί συμφωνίας Βρύζα με τον Παναθηναικό, έριξε γέφυρες και ζήτησε από τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα αναλαμβάνοντας εν λευκό το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας.

Ο Ζαγοράκης σαν σωστός πρόεδρος που νοιάζεται για το καλό της ομάδας έβαλε στην άκρη τα όποια προσωπικά η μη προβλήματα που ενδεχομένως είχαν οι δυο άντρες και με γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ προσπάθησε να πείσει τον Ζήση ότι η κατάσταση στην ομάδα έχει αλλάξει και ότι είναι και πάλι ο καιρός να ξανασυνεργαστούν προκειμένου ο Δικέφαλος να δυναμώσει ακόμη περισσότερο στις δύσκολες εποχές που έρχονται.

Ο Βρύζας από την πλευρά του, ισχυρίστηκε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, πως όλα όσα ακούγονται για συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό είναι αναληθή. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως το μόνο που συνέβη, είναι να υποσχεθεί ένα ραντεβού με τον Δημήτρη Γόντικα και τίποτα παραπάνω. Αυτό μάλιστα, μετά από αφόρητες πιέσεις.

Το αν ισχύει αυτό, είναι κάτι που θα φανεί άμεσα, αφού ο Βρύζας θα αποφασίσει για το μέλλον του αμέσως μετά από τον αγώνα της εθνικής. Σε εκείνο το χρονικό σημείο  θα πρέπει να πει τι ακριβώς θα κάνει στη καριέρα του.

Ο Βρύζας μετά το ραντεβού που έκανε με τον Ζαγοράκη, δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που του μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Από τη μία, ήταν χολωμένος από την συμπεριφορά που έτυχε στο παρελθόν, από την άλλη, είδε έναν άνθρωπο αλλαγμένο προς το καλύτερο.

Ο ΠΑΟΚ εν μέσω του προέδρου του έκανε το πρώτο βήμα...Έκανε αυτό που όλοι οι φίλαθλοι του Δικεφάλου περίμεναν από αυτόν προκειμένου να μην επιβεβαιωθούν τα όσα ακούγονταν τις τελευταίες ημέρες, και που ίσως κάποιοι διέρρεαν με σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα σε βάρος της ομάδας μας.

Η αλήθεια είναι πως το μπαλάκι πλέον είναι στην πλευρά του Βρύζας, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα πρέπει να αποδείξει μέσα από πράξεις, πρώτον το αν όλα αυτά που γράφτηκαν και ακούστηκαν είναι αλήθεια, δεύτερον, το αν παραμένει αγνός στρατιώτης του ΠΑΟΚ και τρίτον, αν όλοι όσοι πίστεψαν σε αυτόν θα πρέπει να χαίρονται που τους δικαιώνει ή να ντρέπονται που είδαν σε αυτόν έναν δικό τους άνθρωπο.

Υπομονή λοιπόν μέχρι σήμερα το βράδυ για να μάθουμε και επίσημα την απάντηση του Βρύζα στην ανοιχτή πρόταση του Ζαγοράκη...Όποια και αν είναι αυτή, προσωπικά θεωρώ ότι η διοίκηση έστω και καθυστερημένα έκανε αυτό που έπρεπε...Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου