Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ

Ανατροπή του σκηνικού είχαμε χθες αναφορικά με το θέμα Βρύζα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα μετά την ανοιχτή πρόταση του Ζαγοράκη για να αναλάβει και πάλι εν λευκό το αγωνιστικό τμήμα.


Πριν συμβεί όμως αυτό παρατηρήσαμε να ξεσπά ένας μικρός "εμφύλιος" ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας μας με βάση της πληροφορίες εκείνες που ήθελαν τον Ζήση να έχει συμφωνήσει με τον Βάζελο.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που αμέσως τον κατηγόρησαν, άλλοι κράτησαν ουδέτερη στάση και άλλοι έβραζαν όλους εκείνους οι οποίοι βιάστηκαν να πάρουν θέση πριν το θέμα πάρει την τελική του μορφή.

Προσωπικά δικαιολογώ όλες τις στάσεις.Και αυτές που βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα αλλά και εκείνους που ήταν πιο ψύχραιμοι στις αντιδράσεις τους.

Εκείνο που δεν δικαιολογώ είναι η συμπεριφορά μας και το γεγονός ότι αρκετοί δεν δέχονται την κριτική ειδικά αν αυτή είναι διαφορετική από αυτό που πιστεύουν.

Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι όταν κάνει κάποιος κριτική σε κάτι δεν σημαίνει ότι δεν το αγαπά.Αντίθετος όταν δεν κάνουμε κριτική τότε μπορούμε να θεωρηθούμε ύποπτοι η όταν ασκούμε κριτική με εμμονή και με σκοπό να κάνουμε κακό.

Ακόμη και τώρα που γράφω αυτό το κείμενο κανείς δεν ξέρει το αποτέλεσμα της συνάντησης του Βρύζα με τον Ζαγόρ και αν τελικά η απάντηση του για επιστροφή θα είναι θετική.

Εξακολουθώ να πιστεύω και να λέω ότι η οικογένεια του Ζήση είναι ο ΠΑΟΚ και ότι πρέπει να προσέξει τι θα πράξει από εδώ και πέρα και αυτό δεν αλλάζει.

Ποτέ δεν τον κατηγόρησα για προδοσία η λιποψυχία όμως δεν θα μπορούσα ποτέ να μην πω την άποψη μου για κάτι αν πιστεύω ότι αυτό είναι λάθος.

Μακάρι όλα να πάνε καλά και σήμερα το βράδυ μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής να έχουμε κάτι ευχάριστο για συζήτηση.Μέχρι τότε ισχύουν όλα όσα έχουμε πει για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου