Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Η ΦΕΤΙΝΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ...

Τι έγινε ρε αδέρφια φέτος? Πως αποκτήσαμε έτσι ξαφνικά αλλεργία στο κιτρινόμαυρο? Δεν μπορεί κάποιος μας έκανε βουντού δεν εξηγήτε αλλιώς ότι φέτος ο ΠΑΟΚ τα έχει βρεί σκούρα απέναντι στα κίτρινα...Ξέρω ότι πάλι κάποιοι θα αρχίσετε να κράζετε αλλά ακούστε πρώτα τι θα πώ και μετά κάντε τα σχόλια σας.

Φέτος ο ΠΑΟΚ είχε την μοναδική, την χρυσή ευκαιρία να γράψει ιστορία σε 3 τουλάχιστον ομαδικά αθλήματα, στο ποδόσφαιρο, στο χάντμπολ και στο μπάσκετ.
Αν αυτού πήραμε 3 μεγάλες πίκρες, 3 μεγάλες ξενέρες. Ναι το ξέρω ΠΑΟΚ δεν γίναμε ούτε για τα τρόπαια ούτε για τους τίτλους...ΠΑΟΚ είμαστε γι αυτό που αντιπροσωπεύει η ιστορία μας.
Το δέχομαι. Παρόλα αυτά δεν γίνετε να μην αναφερθούμε στην κατάρα που μας κυνηγάει φέτος με τα κιτρινόμαυρα.
Στο ποδόσφαιρο χάσαμε εντός έδρας την πρόκριση στο κύπελλο απο την κούλα του Μαστροκώστα, στο χάντμπολ χάσαμε το πρωτάθλημα στο τελευταίο δευτερόλεπτο και πάλι εντός έδρας από την κούλα και στο μπάσκετ χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας και πάλι στην έδρα μας από τον παλαίμαχο Χατζηβρέτα και την παρέα των ερπετών!!!
Και να ήταν μόνο αυτό? Για τα επεισόδια στην Λαμία χάσαμε την επιχορήγηση, για τα επεισόδια μετά την ήττα από του ρούλη τιμωρήθηκε η έδρα μας όπως και με την κούλα στο κύπελλο...Και εκτός στόχων και υπόλογοι...
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα ακόμη κουδουνίζει το κεφάλι μου απο τις σφαλιάρες.
Να την παθαίναμε απο κάποια παραδοσιακά δυνατή ομάδα του παρασκηνίου θα το καταλάβαινα...Να την πατάμε όμως απο τις πιο ύπουλες και υποχθόνιες ομάδες του Ελληνικού αθλητισμού δεν το δέχομαι...Απο ποιά ΑΕΚ και απο ποιον Άροη ρε αδέρφια? Από τους αιώνιους πελάτες?
Μετά και από το χθεσινό άντε να με πείσει κανείς ότι η χρονιά που πέρασε ήταν επιτυχημένη...
Γιατί επιτυχία θα ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου, η έξοδος στα προκριματικά του CL, το πρωτάθλημα στο χαντμπολ και η έξοδος στην Ευρωλίγκα και όχι μια θέση πιο κάτω σε όλα.
Κρίμα γιατί σε όλες τις περιπτώσεις μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας...Τέτοιες ευκαιρίες δυστυχώς δεν μας παρουσιάζονται συχνά και το ξέρετε όλοι...

1 σχόλιο: