Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΟ...ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΟΝΙ

O Παντελής Κωνσταντινίδης ολοκλήρωσε τις επαφές του στο Παρίσι όπου και συνάντησε για πολύ ώρα τον Λάζλο Μπόλονι, αλλά και τον Αλεχάντρο Κορέα.

Η συνάντηση με τον πρώτο, κράτησε πάρα πολλές ώρες και οι δύο πλευρές έδειξαν να έχουν ταύτιση απόψεως και βέβαια ο Μπόλονι είναι θετικός να έρθει στη Τούμπα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης ανέλυσε όλα τα δεδομένα της ομάδας και ο Μπόλονι μέσα από ότι του μεταφέρθηκε ξεκαθάρισε πως το πρότζεκτ του είναι αρεστό και μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέση ο ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά ο Κωνσταντινίδης έδειξε ενθουσιασμένος από τη προσωπική του επαφή με τον Λάζλο Μπόλονι και παρότι εχθές πλην του Κορέα συνάντησε έναν ακόμη – Ισπανό – προπονητή, η τελική του εισήγηση στον Θοδωρή Ζαγοράκη που θα γίνει αύριο το πρωί θα είναι ο Ρουμάνος τεχνικός.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό, η οποία δεν είναι ικανή να φέρει ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις και ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ για την επόμενη τριετία.

Ο Κωνσταντινίδης θα μείνει στη Μαδρίτη και σήμερα ώστε να κάνει ένα ακόμη ραντεβού και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ενημερώσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο τελευταίος, είναι θετικός ως προς την πρόσληψη του Λάζλο Μπόλονι και απομένει το ραντεβού των δύο αντρών έτσι ώστε μπούνε οι υπογραφές και να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο της νέας εποχής για τον ΠΑΟΚ.

Τα περί πολύ μικρής απόστασης των δύο πλευρών, είναι γεγονός γνωστό και στον ρουμάνικο Τύπο, ο οποίος παρακολουθεί το αν ο βαλκάνιος τεχνικός θα δουλέψει στην Ελλάδα.

πηγή paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου