Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η ΧΩΡΑ ΕΑΛΩ.......

Μετά όσα συμβαίνουν στην Αθήνα αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι η χωρά εάλω. Ακούω ανθρώπους να φωνάζουν κ να αναρωτιούνται που είναι η πολιτεία κ αναρωτιέμαι μα αλλού ζουν αυτοί?
Δεν ξέρουν ότι Ελληνική πολιτεία κ Ελληνικό κράτος δεν υφίσταται πλέον? Έχει χαθεί προπωλού δεν το έχουν ακόμη καταλάβει? 
Ψηφίζουν νόμους πους δίνουν έτοιμους οι άλλοι, αποφασίζουν ότι έχουν αποφασίσει άλλοι, κ μας το επιβάλουν άλλοι. 
Κ τώρα θα μου πείτε κ εμείς τη ρόλο παίζουμε. Κανέναν απολύτως άλλωστε πλέων είμαστε μειονότητα κ ας μην το παραδεχόμαστε. 
Κ αν νομίζεται ότι αυτό συμβαίνει μόνο στης μεγάλες πόλεις είναι βαθιά νυχτομένοι, αρκεί μια βόλτα στο χωριό μου όπου από 3500 χιλιάδες άτομα αυτή την στιγμή είναι πολλοί περισσότεροι οι Βούλγαροι κ οι Αλβανοί από εμάς. 
Βγαίνω στην πλατεία του χωριού κ είναι καταλυμένη από αυτούς. Κ όμως εμείς ψάχνουμε να βρούμε την πολιτεία, μα κ αυτήν δεν υπάρχει πλέον. 
Την έχουν αντικαταστήσει με κάποιους ξένους τεχνοκράτες ως άλλος Όθωνας ήρθαν να πειραματιστούν επάνω μας για το πιο θα είναι το μέλλον σε έναν δήθεν κόσμο δίχως σύνορα ενώ έχουν κλείσει τα δικά τους. 
Το τέταρτο Ράιχ είναι προ των πυλών εμείς περιμένουμε τους βάρβαρους στα τείχη. Το τέταρτο Ράιχ δεν έρχεται με τανκς κ αεροπλάνα, αυτά είναι για τους τριτοκοσμικούς, έρχεται με τους εξαθλιωμένους μετανάστες που είναι πρόθυμοι να σκοτώσουν κ να πουλήσουν κ την μανα τους για να επιβιώσουν, κ κρατώντας τα δικά τους σύνορα κλειστά δημιουργούν δυο διαφορετικούς κόσμους. 
Στον έναν όλοι εμείς κ στον άλλο αυτοί ως νέες Άριες φυλές να κυβερνούν τον κόσμο με ένα νέο υπερσύγχρονο όπλο, το ΕΥΡΏ. 
Κ ναι έτσι μας κατάφεραν κ δεν ήταν μόνοι τους ήμασταν κ εμείς συνένοχοι, εμείς οι Νέο Έλληνες που τώρα θυμηθήκαμε την Ελληνική μας καταγωγή κ ιστορία. 
Μήπως είχε δίκιο ο Πάγκαλος? Μήπως τα φάγαμε μαζί? Δεν φάγαμε τα ίδια θα μου πείτε αλλά ναι φάγαμε. Όταν κ η κουτσή Μαρία έπρεπε να περάσει από το Παρανταης στην Μύκονο, όταν κ ψωροκώσταινα πήγαινε στην Αράχοβα.Κ αδιαφορούσε δεν βαριέσαι εγώ θα μένω απ"έξω? Να μου πουλάνε μούρη οι άλλοι? 
Τελικά γιατί φωνάζουμε τώρα και πιο λόγο? που ήταν όλοι τότε κ τι έκαναν? Η απάντηση είναι απλή, έκαναν τους δήθεν τους και κ τους καλοπερασακηδες. Κ τώρα πληρώνουμε το τίμημα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου