Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ(ΘΥΡΑ4-Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ)

Η Θύρα 4 και ο Σ.Φ.ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου πήραν θέση για την αυτοκτονία στα Διαβατά, οπαδού του ΠΑΟΚ, τον οποίο κάποιοι τον "βάφτισαν" οπαδό του Ηρακλή  "ντύνοντάς" τον μάλιστα με φανέλα και κασκόλ της ομάδας (!), για να παρουσιάσουν το απονενοημένο διάβημα δήθεν ως απόρροια της μη αδειοδότησης της ομάδας τους:

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 4

"Η ντροπή φαίνεται πως είναι άγνωστη λέξη για αρκετό κόσμο. Τις προηγούμενες μέρες κάποια δημοσιογραφικά site φτάσανε στο σημείο να «εμπλουτίσουν» την αυτοκτονία ενός παιδιού από τα Διαβατά που έπεσε στις ράγες του τρένου για να πουλήσουν ψεύτικες ειδήσεις. Στην πόλη του ΠΑΟΚ ζει και βασιλεύει η υποκρισία.
 
Μετά τις συγκεντρώσεις 300 ατόμων που βαφτίζονται μεγαλειώδεις πορείες 10 χιλιάδων, μετά τα άπειρα ψέματα και τις μισές αλήθειες για κάθε τομέα της καθημερινότητας μας, μετά το λαϊκισμό που έγινε ρουτίνα ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτούμε και τους νεκρούς και να φτιάξουμε ψεύτικους μάρτυρες. Μπράβο μαλάκες και εις ανώτερα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού".


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

"Οι αυτόματοι πωλητές ξεπέρασαν κάθε όριο ξεφτίλας . Επιειδή η ομάδα τους αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές καπηλεύτηκαν την μνήμη ενός νεκρού παιδιού που πέθανε στα Διαβατά  , βαφτίζοντας τον οπαδό του Ηρακλή.
Η κίνηση αυτή φανερώνει τη κατάντια των ψευτοούλτρας νεοοπαδών . Η προπαγάνδα έχει και όρια αυτόματοι , αποδείξατε και πάλι  ότι είστε μία απομίμηση του super 3 . Δεν γίνεται να εκμεταλεύεσαι ένα τέτοιο θλιβερό γεγονός για να καλύψεις την ανυπαρξία σου σε όλα τα επίπεδα . Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Παραδείσου μεγάλωσε , ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον αδερφό μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου