Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΠΑΟΚ REVOLUTION!!!ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ...

Για κάποιους υπάρχουν στιγμές που το ποτήρι ξεχειλίζει. Για τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη… λίμνη δίπλα του! Ας θυμηθούμε 13 παιχνίδια που τα τελευταία δύο χρόνια έχουν φέρει το ξέσπασμα οργής παικτών, προπονητών ή και της ίδιας της ΠΑΕ!


1.ΓΑΥΡΟΣ-ΠΑΟΚ 2-0

Ημερομηνία: 16/11/2008
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος
Δράση: Η αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία.
Αντίδραση: «Το γήπεδο... γέρνει. Τώρα κατάλαβα γιατί ο ΟΣΦΠ παίρνει τα πρωταθλήματα. Πήγαινα να μιλήσω στον διαιτητή, αλλά δεν άκουγε τίποτα». Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

2. Θρασύβουλος-ΠΑΟΚ 1-2

Ημερομηνία: 29/11/2008
Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας
Δράση: Η αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία.
Αντίδραση: «Αισθάνομαι πάρα πολύ αδικημένος από αυτό που συνέβη, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει άρνηση απέναντί μου εξαιτίας των όσων συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αν είναι έτσι, ας δώσουμε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και να πάμε σπίτια μας. Εγώ δεν είπα τίποτα απολύτως στον διαιτητή. Εμείς πανηγυρίζαμε το γκολ στη δικιά μας πλευρά, με αποτέλεσμα να μπορεί να παιχθεί μπάλα. Υπάρχουν πολλοί στους οποίους δεν αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι και ίσως να θέλουν να φορέσω φούστα για να παίξω». Πάμπλο Γκαρσία.

3. ΓΑΥΡΟΣ-ΠΑΟΚ 2-0 (κύπελλο Ελλάδας)

Ημερομηνία: 4/3/2009
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης
Δράση: Η αποβολή των Ίβιτς και Κοντρέρας, όπως και το φάουλ στον Μπακαγιόκο στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Αντίδραση: «Είστε χ...τες, αυτή δεν ήταν διαιτησία, λυπάμαι... Όλα τα σφυρίγματα ήταν ελεεινά». Θοδωρής Ζαγοράκης, προς τον ρέφερι της αναμέτρησης.

4 ΠΑΟΚ-ΒΑΖΕΛΟΣ 0-1

Ημερομηνία: 10/5/2009
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος
Δράση: Η αποβολή μόνο του Πάμπλο Γκαρσία στη φάση με τον Σιμάο.
Αντίδραση I: «Ο διαιτητής νόμιζε πως είναι ο Κολίνα, αλλά Κολίνα είναι μόνο ένας! Αυτός ο διαιτητής ήρθε για να μας κλέψει εμάς και τον κόσμο. Ο Σιμάο με χτύπησε πριν και ξαφνικά όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπεσαν πάνω μου, ενώ εγώ καθόμουν ήσυχος. Καλώ τον ρέφερι να μου πει γιατί με απέβαλε. Μας κορόιδεψε... Αν είχα κάνει κάτι, δεν θα μιλούσα και δεν θα είχα τέτοια συμπεριφορά. Είναι ο χειρότερος διαιτητής στην Ελλάδα και όταν παίζει στην Τούμπα κάνει τα ίδια». Πάμπλο Γκαρσία.
Αντίδραση ΙΙ: «Και υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν μου αρέσει να μιλάω για διαιτησία, δεν ξέρω όμως αν ο Γκαρσία έπρεπε δεχθεί κόκκινη κάρτα. Αλλά μου φαίνεται περίεργο σε μια φάση μεταξύ ποδοσφαιριστών, ο ένας να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα και ο άλλος να μην τιμωρείται τίποτα. Η κίτρινη κάρτα ήταν το μίνιμουμ και φυσικά θα αποβαλλόταν ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν». Φερνάντο Σάντος.

5. ΚΟΥΛΑ-ΠΑΟΚ 3-1

Ημερομηνία: 20/5/2009
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος
Δράση: Η αποβολή του Σορλέν στο 44’.
Αντίδραση: «Είναι άδικο για μια ομάδα που έχει κάνει τόση προσπάθεια για τόσους μήνες να μπαίνει στα play-offs, για τα οποία έχουμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας, και να διαπιστώνει ότι κάποιοι δεν ήθελαν τον ΠΑΟΚ ψηλά. Κάτι τέτοιο φάνηκε. Σε όλα τα παιχνίδια βλέπουμε τι γίνεται. Αν έβγαιναν σε όλα τα ματς κόκκινες κάρτες σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν θα τελείωνε κανένα ματς». Φερνάντο Σάντος.

6. ΠΑΟΚ-ΓΑΥΡΟΣ 1-2

Ημερομηνία: 20/9/2009
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος
Δράση: Ο κακός πειθαρχικός έλεγχος.
Αντίδραση: «Νομίζω ότι το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία βοήθεια. Ο ΟΣΦΠ βοηθιέται κάπως...». Αντελίνο Βιεϊρίνια.

7. Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-0

Ημερομηνία: 23/9/2009
Διαιτητής: Δημήτρης Κύρκος
Δράση: Το γκολ του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε στο 73’.
Αντίδραση Ι: «Εμείς ήμασταν πιο πιεστικοί μετά το 60ό λεπτό και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, το οποίο ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε. Ήταν κανονικό και έπρεπε να μετρήσει. Είναι άδικο για την ομάδα μου. Ακόμα κι όταν μείναμε και με παίκτη λιγότερο, ο Πανιώνιος πίεσε, αλλά δεν δημιούργησε κάποια σοβαρή ευκαιρία». Φερνάντο Σάντος.
Αντίδραση ΙΙ: «Δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να διαμαρτυρηθούμε με την παλιομοδίτικη τακτική της ανακοίνωσης για την χθεσινή εφεύρεση κανονισμών από τους κ.κ. Κύρκο και Παπαχαραλάμπους. Δεν θεωρούμε ότι αυτό έγινε για να ευνοηθεί ο Πανιώνιος. Ξέρουμε καλά πόσο μπορεί να κοστίσει σε μια ομάδα ένα ευνοϊκό σφύριγμα, όταν η ομάδα αυτή δεν ανήκει στο πάλαι ποτέ ΠΟΚ. Το μοναδικό ευνοϊκό διαιτητικό λάθος για μας (κατά σύμπτωση εναντίον του Πανιωνίου πέρυσι στην Τούμπα) πληρώθηκε στη συνέχεια με άπειρες καταδικαστικές αποφάσεις, με αποκορύφωμα την παράσταση Κάκκου στα play off και συνεχίζεται μέχρι σήμερα». Ανακοίνωση της ΠΑΕ

8. ΡΟΥΛΗΣ-ΠΑΟΚ 2-0

Ημερομηνία: 14/3/2010
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας
Δράση: Ο πειθαρχικός έλεγχος και οι δύο αποβολές του ΠΑΟΚ.
Αντίδραση Ι: «Μπορούμε να το πούμε ότι έχουμε χάσει κρίσιμα παιχνίδια λόγω της νευρικότητας, αλλά δεν έχω δει ποτέ μου να δίνεται μια κάρτα στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα. Για ποιο λόγο; Για ποιο λόγο δόθηκαν δύο κόκκινες κάρτες σε παίκτες του ΠΑΟΚ; Γιατί δεν αποβλήθηκε παίκτης του Άρη; Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, αξίζουν συγχαρητήρια στον Αρη, δεν κρύβομαι πίσω από τη διαιτησία, απλώς υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν λογική. Υπήρχε διαφορά στο κριτήριο στον τρόπο σφυρίγματος, μεταξύ των δύο ομάδων. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και νομίζω ότι ξέρω να αναγνωρίζω κάτι τέτοιο». Φερνάντο Σάντος.
Αντίδραση ΙΙ: «Προσπαθούμε να δίνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Πάντα όμως υπάρχει κάποιος που μας σταματάει. Κάποιοι όμως φαίνεται πως φοβήθηκαν και θέλουν να μας καθαρίσουν, αλλά και πάλι πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και καλή νοοτροπία. Σας μιλάω μέσα από την καρδιά μου γιατί πάνω από όλα στη ζωή υπάρχει η αξιοπρέπεια και μετά ακολουθούν όλα τα άλλα. Γιατί αλλιώς είναι τζάμπα όλα. Κάτι που μαθαίνεις μέσα από την οικογένειά σου. Δυστυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που λειτουργούν διαφορετικά». Βλάνταν Ίβιτς.
Αντίδραση ΙΙΙ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και υπήρξαν και μπαράζ ανακοινώσεων με τον Άρη, γι’ αυτό και δεν παρουσιάζουμε κάποια απ’ όλες.

9. ΠΑΟΚ-ΚΟΥΛΑ 0-1

Ημερομηνία: 21/3/2010
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος
Δράση: -
Αντίδραση Ι: «Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα πάρει το πρωτάθλημα. Ο διαιτητής του προηγούμενου αγώνα ουσιαστικά μας έκοψε την όρεξη. Την περσινή χρονιά, έστειλαν τον διαιτητή που σφύριξε το σημερινό παιχνίδι για να μας σκοτώσουν και φέτος στέλνουν αυτόν που σφύριξε στον αγώνα με τον Άρη». Πάμπλο Γκαρσία.
Αντίδραση ΙΙ: «Εμείς δεν ζητήσαμε καμία βοήθεια, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα αδικούνταν κάποιοι άλλοι. Εμείς ζητήσαμε σεβασμό, αλλά δυστυχώς δεν τον είχαμε στους τελευταίους αγώνες. Για μας, ήταν κομβικό το παιχνίδι με τον Άρη με όλα όσα συνέβησαν πριν, στη διάρκεια και μετά το παιχνίδι και όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει απόλυτα τι εννοώ. Αν λοιπόν ήμασταν σε άλλη χώρα, ίσως ο ΠΑΟΚ να μπορούσε να πετύχει κάτι περισσότερο, αλλά ζούμε στην Ελλάδα και ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει». Κώστας Χαλκιάς (δήλωση που έγινε στις 9/4/2010 σε «νεκρό» διάστημα).

10. ΠΑΟΚ-ΚΟΥΛΑ 2-1

Ημερομηνία: 13/11/2010
Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος
Δράση: Η μη αποβολή του Ράφικ Τζιμπούρ για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.
Αντίδραση Ι: «Παίξαμε έντεκα εναντίον δώδεκα και μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο παίκτης της ΑΕΚ, παίξαμε έντεκα εναντίον έντεκα. Στη φάση κλότσησα την μπάλα στην κερκίδα για να εκτονωθώ, γιατί είχα πολλά νεύρα κι αν μιλούσα θα έτρωγα κόκκινη κάρτα». Πάμπλο Γκαρσία.
Αντίδραση ΙΙ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς ήμασταν καλά οργανωμένοι. Απέναντι στην ΑΕΚ και... σε ένα άλλο άτομο. Για μένα είναι γελοίο το πέναλτι, αν και πρέπει να δω το ριπλέι για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Αν πάντως υπάρχει επαφή, υπάρχει και παράβαση. Μ’ αυτή τη νίκη ανεβαίνει κι άλλο η ψυχολογία μας». Ντάριο Κρέσιτς.

11. ΓΑΥΡΟΣ-ΠΑΟΚ 3-0

Ημερομηνία: 21/11/2010
Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης
Δράση: Οι φάσεις στις οποίες ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΟΚ.
Αντίδραση Ι: «Ήμασταν καλύτεροι και παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι την αποβολή. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που ήμασταν καλύτεροι. Αυτά συμβαίνουν. Στο δεύτερο πάλι ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή, αλλά είχαμε και τρεις αμφισβητούμενες φάσεις, κάποια από τις τρεις πρέπει να ήταν πέναλτι. Στη δική μου φάση υπάρχει επαφή δεν ξέρω αν ήμουν οφσάιντ. Όμως υπάρχει επαφή. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα για να πάρουμε πέναλτι. Έχει φτάσει 11η αγωνιστική και δεν έχουμε πάρει πέναλτι. Αν καμία φάση από αυτές δεν ήταν πέναλτι, θα τις δούμε στην τηλεόραση και θα ζητήσω συγνώμη από τον διαιτητή». Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Αντίδραση ΙΙ: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι για δύο ομάδες. Οι υπόλοιπες είναι για να γεμίζουν το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Συνεχίζουμε την πολύ σκληρή δουλειά. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να είναι στα πλέι οφ αυτό το αποτέλεσμα θα είναι αδιάφορο». Βίκτορ Βιτόλο.

12. Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 1-1

Ημερομηνία: 5/1/2011
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος
Δράση: Επέτρεψε –σύμφωνα με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ– το σκληρό παιχνίδι.
Αντίδραση: «Έχω πει από την αρχή ότι δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά έλεος. Είδατε και μόνοι σας. Αν δεν σεβαστούν τον ΠΑΟΚ, τότε δεν θα τους σεβόμαστε ούτε εμείς. Τον ΠΑΟΚ να τον σέβονται όπου κι αν παίζουν». Μάκης Χάβος.

13. ΠΑΟΚ-ΒΑΖΕΛΟΣ 0-1

Ημερομηνία: 6/2/2011
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης
Δράση: -
Αντίδραση: «Αν θέλετε μία απάντηση, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και από τους δύο, αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνουν να το πάρουμε». Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Και αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα του πόσο πολύ τους ενοχλεί ο δυνατός ΠΑΟΚ....Δυστυχώς γι αυτούς,δεν καταλαβαίνουν ότι με τα όσα κάνουν,απλά μας ενώνουν και μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς....Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη....
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου