Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ!!!...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ

Προκλητικές δηλώσεις του κυρίου Μπιτσαξή στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» στο κανάλι BlueSkay, με της οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ δικαιολόγησε τα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιλαγό, κάνοντας παράλληλα κριτική και ειρωνικά σχόλια κατά του ΠΑΟΚ και της συμπεριφοράς του κόσμου του... 


Ότι δεν έκανε δημόσια ο Χρήστος Παπουτσής, υπουργός προστασίας του πολίτη, που έδωσε την εντολή για εκείνα τα μέτρα, το έκανε ο Μπιτσαξής. Τα δικαιολόγησε άσχετα αν παρέπεμπαν σε άλλες, μαύρες, εποχές για τη χώρα... 

«Ο ΠΑΟΚ πολύ συχνά παλινωδεί στην κριτική του. Την μία μέμφεται την αστυνομία για τα όσα έγιναν στον Βόλο στον αγώνα με τον τοπικό Ολυμπιακό, την άλλη την κυβέρνηση για τα μέτρα ασφαλείας στον ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για το Κύπελλο». Είπε ο “αξιότιμος” “κύριος” Μπιτσαξής... 

Ακόμη και όταν ο Γιώργος Ορφανός, του είπε ότι «τα μέτρα σε εκείνο το παιχνίδι ήταν κωμωδία», ο Μπιτσαξής είχε έτοιμη απάντηση. «Όταν δεν έγινε κωμωδία στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μπούκαραν μέσα». Αλήθεια “κύριε” Μπιτσαξή? Μήπως έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας? Στην επιλεκτική σας μνήμη αναφέρομαι γιατί μάλλον πολύ γρήγορα ξεχνάς... 

Ας θυμηθούμε, όμως τι ακριβώς είχε συμβεί. 

Στην περίπτωση της ΑΕΚ, ο εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος άσκησε πειθαρχική δίωξη που επιβάρυνε τη θέση της Ένωσης, καθώς αναφέρει ότι απαιτήθηκαν επιχειρησιακά μέτρα της Αστυνομίας πέρα των ήδη ληφθέντων, προκειμένου να κατασταλούν τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ ενημερώθηκε πως "φίλαθλοι της ΑΕΚ προκάλεσαν ευρείας κλίμακας επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου - Σταδίου ΟΑΚΑ, η δε καταστολή αυτών απαίτησε επιχειρησιακά μέτρα της Αστυνομίας πέραν των ήδη ληφθέντων και ανακοινωθέντων στις παραπάνω ομάδες, κατά τη διάρκεια των συσκέψεων ασφαλείας, συνήθων αστυνομικών μέτρων, επιπλέον δε προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές ξένης περιουσίας και σοβαρές σωματικές βλάβες". 

Μετά από τη συγκεκριμένη δίωξη, η τιμωρία της έδρας ήταν δεδομένη και οι άνθρωποι της ΑΕΚ άσκησαν πίεση πριν βγει η ημερομηνία της κλήσης σε απολογία, αυτή να έρθει πριν την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου καθώς τότε θα αγωνιζόταν χωρίς κόσμο στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αν η ποινή ήταν μία αγωνιστική ενώ αν ήταν δύο οι αγωνιστικές, τότε δε θα έχει τον κόσμο της ούτε στον αγώνα πρωταθλήματος με το "Δικέφαλο του Βορρά" που ακολουθούσε. 

Και ενώ η ΑΕΚ δεν κλήθηκε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου όπως επιθυμούσε, η πίεση αυξήθηκε και τελικά κλήθηκε σε απολογία τη Δευτέρα 14 του μηνός. Την τελευταία μέρα που θα γινόταν (και μία μέρα που δεν συνηθίζεται να εκδικάζονται υποθέσεις), αν έβγαινε άμεσα και η ποινή, να γλίτωνε την τιμωρία στον κρίσιμο αγώνα κυπέλλου και να την εκτίσει κόντρα στον Πανιώνιο. Όπως φυσικά και έγινε, η ποινή βγήκε, ήταν μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και όλα κύλησαν όπως ακριβώς επιθυμούσε η ΑΕΚ. 

Η περίπτωση προνομιακής μεταχείρισης του Ολυμπιακού από την ΕΠΟ είναι διαφορετική αλλά φανερώνει και αυτή πάρα πολλά. Ο Κέβιν Μιραλάς, παρότι ο Ολυμπιακός νόμιζε πως ο Βέλγος είχε εκτίσει την ποινή του για την αποβολή του στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, η δημοσιοποίηση του ποινολογίου της Σούπερ Λίγκα φανέρωνε πως τελικά είχε τιμωρία δύο αγωνιστικών. 

Η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν άμεση. Κατέθεσε έφεση υποστηρίζοντας ότι η απόφαση έπρεπε (σύμφωνα με τον ΚΑΠ) να εκδοθεί εντός επτά ημερών από την τέλεση του παραπτώματος- τουτέστιν την Τετάρτη 9/2 και ως εκ θαύματος η ΕΠΟ άνοιξε τα γραφεία της το Σάββατο και έβγαλε άμεσα την απόφαση που θα ήθελαν οι ερυθρόλευκοι. 

Η ποινή του Μιραλάς έγινε μία αγωνιστική και ο Βέλγος επιθετικός συμμετείχε στο παιχνίδι της ίδιας ημέρας με τον Άρη. Βέβαια την Παρασκευή είχε προηγηθεί επίσκεψη με πολύ άγριες διαθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, δεν βρήκε στα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τον πρόεδρο της, Σοφοκλή Πιλάβιο, αφού απουσίαζε στο εξωτερικό, κι έτσι εκδήλωσε το θυμό του σε όποιον... συνάντησε μπροστά του εκεί και δη στον αντιπρόεδρο, Άρη Σταθόπουλο και τον γενικό γραμματέα, Γιάννη Οικονομίδη. 

Απίστευτα ειρωνικό είναι πως λίγες ημέρες μετά σε ερώτηση που του έγινε για το άνοιγμα της ΕΠΟ το Σάββατο για την υπόθεση Μιραλάς είπε  "Πολλά πράγματα προβλέπονται και πολλά όχι. Πρέπει να υπάρχει μια λογική στις αποφάσεις. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει και νομίζω ότι έγινε το σωστό. Μπορεί να δημιουργήθηκαν εντυπώσεις, αλλά πρέπει να είμαστε διαλλακτικοί. Έκρινε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ότι έπρεπε να γίνει αυτό. Όλα αυτά που συνέβησαν αυτή την εβδομάδα, των παθών όπως τη χαρακτήρισα εγώ, ήταν το έναυσμα για να προωθηθούν κάποιες αλλαγές, ώστε όλα να γίνονται στην ώρα τους και να μην γίνονται κακόβουλα σχόλια μετά". 

Δηλαδή αυτό ακριβώς για το οποίο φωνάζει εδώ και μέρες ο ΠΑΟΚ! Και τι ζήτησε; Απλά να αντιμετωπιστεί, όπως πολύ πρόσφατα αντιμετωπίστηκαν από την ΕΠΟ η ΠΑΕ ΑΕΚ στην κλήση της σε απολογία για τα επεισόδια στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό αλλά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός όταν ενημερώθηκε για την τιμωρία του Μιραλάς. 

Άλλη φορά κύριε Μπιτσαξή καλύτερα να κρατάτε το στόμα σας κλειστό αν δεν μπορείτε να βουτήξετε την γλώσσα σας στο μυαλό πριν κάνετε μια δήλωση. Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι ξεφτιλίζεστε δημόσια? 

ΟΚ καταλάβαμε από το καλοκαίρι και τα επεισόδια με την ΑΕΚ στην Λαμία (είναι ΑΕΚ, αλλά δεν τον έχει δει κανείς σε γήπεδο της ΑΕΚ) σας φταιει μόνο ο ΠΑΟΚ για όλα τα δεινά του Ελληνικού αθλητισμού... Εκτός και αν δεν έχετε η δεν σας νοιάζει καθόλου...Εξάλλου πολιτικός δεν είστε? Τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους του σιναφιού σας... 

Αλλά και εσείς που τον αφήνετε να μιλάει δημόσια προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας δεν ξέρετε ότι ο άνθρωπος είναι δικηγόρος, στο βιογραφικό του έχει μια συμμετοχή σε επιτροπή... αρχαιολογίας, ξαφνικά του έδωσαν ένα ρόλο στον αθλητισμό?

Ασχοληθείτε με την χαμουτζιά και αφήστε ήσυχο τον ΠΑΟΚ γιατί από εδώ και πέρα....
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου