Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ...

Επιτέλους βάλαμε γκολ μετά από 5 παιχνίδια άσφαιροι, δίνοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί το οποίο κρατούσε από το 1970!!!

Τελικά είχαν δίκαιο κάποιοι που λένε ότι ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ομάδα των ρεκόρ.

Και μαζί με τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής μας ο καπετάν Χάβος...

Λίγο είναι να έχει συνδέσει το όνομα του εκτός από την πρόκριση στους 32 του Ουέφα, σαν ο προπονητής ο οποίος ισοφάρισε το χειρότερο ρεκόρ  χωρίς νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα?

Το όνομα του Ιωακείμ είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα πλέον στην ιστορία του ΠΑΟΚ...

Έχει αφήσει το στίγμα του πως να το κάνουμε...Αυτός είναι μεγάλος προπονητής...

Αλήθεια γιατί τόσο λίγος κόσμος χθες στην Τούμπα? Αν υποψιαστώ ότι ο κόσμος δεν πήγε στο γήπεδο, όχι λόγω του εργάσιμου της ημέρας, όχι λόγω του κρύου, αλλά γιατί έχει ξενερώσει από την άσχημη εικόνα της ομάδας...Θα καταρρεύσω!!!

Ένας φίλος μου ο Τάκης με ρώτησε χθές...Πως το είδες το ματσάκι? Με πονοκέφαλο... του απάντησα....

Μα γιατί? Παίξαμε καλή μπάλα κατά διαστήματα , βάλαμε 2 γκόλ και η ομάδα πήρε μπρος....Δεν νομίζω Τάκη!!!

Δεν πιστεύω να σας έπεισε η χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ ότι λύθηκαν τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας?

Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, είναι ότι η ομάδα μου δεν μπορεί να «δημιουργήσει» παιχνίδι.

Δεν θα ήμουν τόσο απογοητευμένος εάν ο Καραγεωργίου έστηνε το σιδηρούν παραπέτασμα στην εστία του και ο Π.Α.Ο.Κ. απλά αδυνατούσε να το «σπάσει».

Αντίθετα, όμως, ο πρώην προπονητής του Δικέφαλου, ήρθε να παίξει ανοιχτά, σεβόμενος λέω εγώ, την Τούμπα.

Όταν λοιπόν ο Π.Α.Ο.Κ. μέσα στην έδρα του δεν μπορεί να «φτιάξει» 5-6 καλές φάσεις απέναντι σε «φυσιολογικές» άμυνες, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Βεβαίως και υπάρχει μία πολύ μεγάλη δικαιολογία.
Λείπει ο Πάμπλο και ο Βιεϊρίνια. Ο.Κ. το δέχομαι κι ελπίζω με την επιστροφή τους το ερώτημά μου να πεταχτεί στα σκουπίδια.

Άλλωστε ο καημός όλων των οπαδών της ομάδας είναι το ματς απέναντι στην Α.Ε.Κ. Εκεί που καλώς ή κακώς, βασίζεται η σωτηρία όλης της χρονιάς!

Έχω την εντύπωση ότι, θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, το μυαλό των παικτών είναι σε αυτήν την σημαντική αναμέτρηση έστω και αν μεσολαβεί παιχνίδι με τον μισητό εχθρό, Ολυμπιακό.

Όσο για τα συμπεράσματα που βγήκαν από το σημερινό 90λεπτο, μπορώ να πω τα ακόλουθα:

Ο κόσμος λαχταρά να δει τον Κουτσιανικούλη να προσφέρει. Είναι πολλά τα λεφτά για έναν παίκτη μεταξύ πάγκου και κερκίδας...

Σήμερα ο μικρός έκανε ένα μικρό βηματάκι εμπρός. Δεν έπιασε καμιά σπουδαία απόδοση αλλά το πάλεψε και γι αυτό στο τέλος, ανταμείφθηκε με το χειροκρότημα του κόσμου.

Ο Βιτόλο είναι σαφέστατα ανέτοιμος (κάτι απολύτως φυσιολογικό) και αυτό φάνηκε από τις κινήσεις που έκανε στον χώρο ο Ισπανός. Σήμερα, έχασε πολλές προσωπικές μονομαχίες που άλλες φορές τις είχε για… πρωινό.

Μακάρι αυτά τα 2-3 παιχνίδια πριν τον τελικό της χρονιάς κόντρα στην ΑΕΚ να του δώσουν αγωνιστικό ρυθμό και αυτοπεποίθηση...

Βέβαια πριν την ΑΕΚ έχουμε τον αιώνιο έφηβο, ο οποίος παρεπιπτώντος έχει γενέθλια...

Μακάρι να του κάνουμε ένα αξέχαστο πάρτι, αυτή την φορά με κόσμο....

Βέβαια εγώ προσωπικά θα ήθελα αν γίνεται να αναβληθεί το ματσάκι, μπας και η φουκαριάρα η ομάδα μας ξεκουραστεί μια δύο μέρες περισσότερο πριν την ΑΕΚ.

Αποχή ετοιμάζουν ο ΠΣΑΠ με 10 απο τις 16 ομάδες να δηλώνουν σύμφωνες με την απεργία λόγω της βίας στα ελληνικά γήπεδα...

Πρωτοστάτες στην όλη προσπάθεια δεν χρειάζεται να σας πω πιο ομάδα ήταν...Μα φυσικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι και οι πιο έμπειροι στις απεργίες από τους συναδέλφους τους...

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ξαναθυμίσω ότι ο στόχος είναι και επιβάλλεται να παραμείνει «κλειδωμένος».

Οτιδήποτε άλλο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ δεν πρέπει να μας απασχολεί...

Ούτε καν ο το ματς με τον γαύρο...Δεν χρειάζεται να δώσουμε το δικαίωμα να πάμε την Τρίτη με 2-3 παίκτες εκτός με κόκκινες...

Κύπελλο Ελλάδος 2011 Εμείς η Κανείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου