Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Π.Κοντρέρας: Πρώτα απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ποικιλίδη για τα καλά του λόγια. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την δική μου απόδοση, αλλά και της ομάδας. Στα τελευταία παιχνίδια δεν παίζουμε τόσο καλά, όσο παίζαμε στην αρχή. Όλοι οι παίκτες ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για την ομάδα και πιστεύουμε ότι στα ματς με AEK και Ολυμπιακό μπορούμε να πετύχουμε δύο μεγάλους θριάμβους.

B.Βιτόλο: Όλα τα παιχνίδια, όπως και το σημερινό, είναι δύσκολα. Οι αντίπαλοί μας σήμερα δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα έδειξε δύναμη μέχρι το τέλος και αυτό είναι που μετράει. Κόντρα στον ΟΣΦΠ είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε από αύριο. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ότι θα κερδίσουμε και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κάθε παιχνίδι αισθάνομαι καλύτερα και πιο άνετα. Εγώ πρέπει να δίνω το 100% σε κάθε αγώνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά μου σήμερα και κυρίως με το αποτέλεσμα.

Μ.Χάβος: Κατ' αρχήν θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τη φωνή μου (σ.σ. ήταν βραχνιασμένος), συμβαίνουν αυτά. Τώρα για το παιχνίδι, θέλω να πω ότι εκτός του Εργοτέλη είχαμε να αντιμετωπίσουμε και το άγχος, το οποίο ήταν εμφανές ότι υπήρχε, αφού οι ποδοσφαιριστές ήξεραν ότι έπρεπε να κερδίσουν πάση θυσία.
Ευτυχώς ανταποκριθήκαμε και φτάσαμε σε μια νίκη μετά από καιρό.
Φυσικά δεν εφησυχαζόμαστε, έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι όπου πρέπει να ανταποκριθούμε. Καταλαβαίνουμε τη δυσαρέσκεια του κόσμου, αλλά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο τούς έχουμε μεγάλη ανάγκη.
Κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι, βήμα-βήμα, ο ψυχολογικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Φάνηκε μετά το δεύτερο γκολ ότι λύθηκαν τα πόδια των παικτών.
Η ομάδα μας έχει δώσει πάρα πολλά παιχνίδια, προσπαθούμε να δίνουμε ανάσες σε κάποιους παίκτες χωρίς να αλλοιώνουμε τα βασικά χαρακτηριστικά των παικτών. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Η εικόνα της ομάδας ξέρω ποια είναι, είναι αυτή που δείξαμε με την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία. Κάποιες φορές η εικόνα μάς προβληματίζει, αλλά παίζει ρόλο και η ψυχολογική κούραση.

Θ.Ζαγοράκης: Ο πρόεδρος του Δικεφάλου βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την λήξη του αγώνα με τον Εργοτέλη και προσπάθησε να δώσει κουράγιο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και να τους ενθαρρύνει πριν από τα παιχνίδια που θα κρίνουν την χρονιά του δικεφάλου.«Έχουμε ακούσει πάρα πολλά τελευταία», ξεκίνησε ο ισχυρός άνδρας της Ασπρόμαυρης ΠΑΕ και συνέχισε: «Μας έχουν κατηγορήσει. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στους δυο μήνες που ακολουθούν να τα ξεχάσουμε και να δώσουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Αν μείνουμε ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου