Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΒΙΤΟΛΟ, ΑΥΡΙΟ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΙΣΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ...

Μετά από απουσία σχεδόν ενάμιση μήνα ο Βίκτορ Βιτόλο επέστρεψε στην Ελλάδα.Ο Ισπανός άσος θα πάει κανονικά στην προπόνηση του "Δικέφαλου" στη Σουρωτή, όπου θα έχει συνάντηση με το ιατρικό επιτελείο της ΠΑΕ. Εκεί, θα αποφασιστεί το τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα αποθεραπείας του Βιτόλο από εδώ και πέρα, ενώ αναμένεται να γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Κοντρέρας επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στην πατρίδα του για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του. Ο Χιλιανός αμυντικός φτάνει αύριο στις 4 το απόγευμα και αν είναι όλα εξελιχθούν ομαλά από το αεροδρόμιο θα πάει κατευθείαν στην Τούμπα για να παρακολουθήσει περισσότερο την τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Χιλιανός θέλει να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για την στήριξη που είχε, αλλά και το δώρο που του έκαναν και δεν είναι άλλο από την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.
Όσον αφορά τον βάζελο και το ματς της Κυριακής στην κατάμεστη Τούμπα,ο Παναθηναϊκός έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, χωρίς τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δήλωσε τραυματίας...
Ο Γάλλος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στη σημερινή πρωινή προπόνηση κι έτσι θα χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο συμπατριώτης του αμυντικός, Αλέν Μπουμσόνγκ, που είναι επίσης τραυματίας.
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού δεν θα είναι ούτε ο Λουκάς Βύντρα, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, θα είναι όμως ο Κατσουράνης, ο οποίος ήταν σήμερα καλύτερα, έβγαλε την προπόνηση και αναμένεται να ξεκινήσει στην Τούμπα, ενώ στη θέση του Σισέ στην επίθεση, αναμένεται να ξεκινήσει ο Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου