Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ ΒΙΤΟΛΟ ΚΑΙ Ο "ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ" ΑΡΙΑΣ...

Η συμμετοχή του Βίκτορ Βιτόλο στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ ξάφνιασε λόγω της ανετοιμότητας του Ισπανού χαφ, καθώς ήταν φανερό πως ο άσος του ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να προσφέρει πάνω από το 50%-60% των δυνατοτήτων του.
Η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης εγκυμονούσε κινδύνους αναφορικά με τον τραυματισμό του, καθώς η περίοδος αποθεραπείας του δεν είχε ολοκληρωθεί.

Ο Ισπανός άσος στη χθεσινή, τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν αναχωρήσει σήμερα για την Μόσχα, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης μετατρέποντας σε αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αγώνα της Τρίτης.

Γίνεται κατανοητό πως τα 57 λεπτά που αγωνίστηκε ο Βιτόλο στην αναμέτρηση της Πέμπτης, περισσότερο έβλαψαν τον ίδιο παρά βοήθησαν την ομάδα.

Με τυχόν νέα συμμετοχή στου στη Μόσχα με τους -15 ή και περισσότερους βαθμούς, πλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος, το χρονικό διάστημα απουσίας του Βιτόλο να αυξηθεί καθυστερώντας αναίτια, την επάνοδό του στον αγωνιστικούς χώρους.

Και όλα αυτά, ενώ υπάρχει ο Αρίας στην ομάδα, ο παίκτης δηλαδή που επέλεξαν στον ΠΑΟΚ να αντικαταστήσει τον Ισπανό άσσο, προκειμένου ο Βιτόλο να επανέλθει όταν πια θα έχει αποπερατωθεί το στάδιο αποκατάστασής του, έτσι ώστε να έχουν εξαλειφθεί πλήρως, οι ενδεχόμενες πιθανότητες υποτροπής του.

Τι πραγματικά να συμβαίνει άραγε στον ΠΑΟΚ, με τον Αρίας; Προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στον κόσμο της ομάδας, που ο παίκτης δε χρησιμοποιείται.
 
Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Κολομβιανός αποκτήθηκε ως αντί-Βιτόλο, αλλά παρόλα αυτά, ο Ισπανός πρόλαβε κι έπαιξε πριν καν, αγωνιστεί αυτός.
 
Από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι ο Αρίας είναι εντάξει από φυσικής κατάστασης, όμως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα, σε θέματα τακτικής. Δεν μπορεί δηλαδή να παρακολουθήσει τους υπόλοιπους.
 
Βέβαια, είναι ν΄ αναρωτιέται κάποιος, τι είδους ιδιαίτερα και πολύπλοκα συστήματα έχει ο προβλέψιμος φετινός ΠΑΟΚ του Χάβου, τα οποία δεν μπορεί ν΄ αφομοιώσει ο Αρίας.
 
Από την άλλη, ο Ετό, πώς μπήκε και αγωνίστηκε και μάλιστα συνεχόμενα; Αυτός δηλαδή, πρόλαβε και προσαρμόστηκε στα συστήματα της ομάδας; Αν αυτό ισχύει, τότε ο Ετό είναι έξυπνος και ο Αρίας, κουτός.
 
Έτσι είναι; Λίγο δύσκολο. Κάτι άλλο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, συμβαίνει με τον Άρίας. Διότι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκού, όταν μπήκε κι έπαιξε ως αλλαγή, μια χαρά έδειξε να τα πηγαίνει.
 
Εμείς, δεν τον είδαμε να πελαγοδρομεί. Επομένως;  

πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου