Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

BASKET ΠΑΟΚ...ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΛΑΖΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ...

Την απόκτηση σέντερ, και την αντικατάσταση του Μακ Γκραθ, ζητάει η Θύρα 4 για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της: "Την δεύτερη εντός έδρας ήττα για φέτος γνώρισε η ομάδα μπάσκετ στο άδειο (λόγω της γνωστής τιμωρίας) Παλατάκι. Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Πανιώνιο με 84-92 στην παράταση, και έτσι απώλεσε την ευκαιρία να ανέβει στην πολυπόθητη 3η θέση. Η ομάδα «πλήρωσε» την απουσία του Παπαδόπουλου, και μην έχοντας λύσεις στους ψηλούς από τον πάγκο, αν και έφτασε το παιχνίδι στην παράταση, τελικά λύγισε. Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε μία ποιοτική προσθήκη στα σέντερ, αλλά και αντικαταστάτη του Μακ Γκραθ, του οποίου η απουσία είναι επίσης εμφανής".

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ άφησε αβοήθητη την ομάδα και το πλήρωσε με μια εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο στην παράταση.Όλες οι ομάδες αλλάζουν παίκτες, όλοι βρίσκουν κάτι να πάρουνε και ο ΠΑΟΚ, βουτηγμένος στη μιζέρια του και στα φραγκοδίφραγκα, δεν μπορεί να δώσει στους Μαρκόπουλο και Σταυρόπουλο τα απαραίτητα εχέγγυα να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.....Και μην γελιέστε, δεν φταίει κανένας Κανώτας! Φταίμε όλοι εμείς που παρατίσαμε το καημένο το basket-άκι, για να δώσουμε την αμέριστη στήριξη μας στο ποδόσφαιρο...
Τυχαίο?Δεν νομίζω...Δυστυχώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ για ακόμη μια φορά επιδεικνύει μνήμη χρυσόψαρου, απαξιώνοντας το τμήμα εκείνο του συλλόγου που μας έχει δώσει αμέτρητες χαράς και επιτυχίες.

Βέβαια δεν φταίμε μόνο οι φίλαθλοι...Φταίνε και όλοι εκείνοι οι οποίοι διοικούν την ομάδα, κάνοντας λάθη τραγικά και ανεπίτρεπτα...Δεν είναι δυνατόν εδώ και 2 μήνες ο Μακγκάρθ να είναι τραυματίας και να μην ψάχνεις για αντικαταστάτη του...Δεν είναι δυνατόν εδώ και 1 μήνα να ξέρεις ότι ο Λάζος ψάχνει να βρει ομάδα να φύγει και εσείς να είστε με σταυρωμένα τα χέρια...Το κενό του Παπαδόπουλου χρήζει άμεσα λύσης μια και ο στόχος της 3 θέσης δεν έχει χαθεί...Είναι δυνατόν το Μαρουσάκι να είναι τρίτο με τον Κόμματο, τον Γκαγκαλούδη και τον Μπάγκαριτς? Αυτοί που βρήκαν αυτόν τον δεινόσαυρο, ίδιο στυλ με τον Λάζο και εμείς ακόμη ψάχνουμε?

Η απουσία του Λάζαρου ήταν κάτι παραπάνω αισθητή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και η ομάδα "πλήρωσε" στο πρώτο παιχνίδι της κιόλας τη φυγή του.
Η προσφορά του Παπαδόπουλου στον ΠΑΟΚ δεν περιοριζόταν μόνο στο σκοράρισμα, αλλά είχε διάφορες προεκτάσεις όπως το μάζεμα των ριμπάουντ, το ότι "τραβούσε" παίκτες πάνω του δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να μείνουν ελεύθεροι κάποιοι πρώην πλέον συμπαίκτες του, ενώ είναι ένας παίκτης που μπορούσε να παίξει πικ εν ρολ και να "φοβίσει" τους αντιπάλους τους όταν εκείνοι βρισκόταν στην επίθεση.

Μετά την αποχώρηση του ο ΠΑΟΚ γίνεται προβλέψιμος στο παιχνίδι του και αυτός είναι ο λόγος που η εύρεση κάποιου αντικαταστάτη του μοιάζει με επιτακτική ανάγκη. Εκτός του ότι τα όπλα του "Δικεφάλου" έχουν μειωθεί δραματικά με την αποχώρηση του Παπαδόπουλου είναι γεγονός πως η "ασπρόμαυρη" front line έχει αποδυναμωθεί ιδιαίτερα, όχι μόνο στο σκοράρισμα αλλά και σε άλλες "δουλειές", όπως τα ριμπάουντ.

Προσωπικά θεωρώ ότι μετά την αποδέσμευση του Λάζου και την αποχώριση του Μακγκάρθ, αν δεν έρθει άμεσα ψηλός, θα μιλάμε για έγκλημα στο οποίο κύριοι διοικούντες δεν θα έχετε δικαιολογίες τύπου τιμωρίας της έδρας...Είναι κρίμα να γκρεμίσετε εσείς οι ίδιοι ότι με κόπο κτίσατε από την αρχή της χρονιάς...Όσο για εμάς...Ας στηρίξουμε επιτέλους το άθλημα που όλοι αγαπάμε κάνοντας ακόμη μια οικονομική θυσία...ΠΑΟΚ είμαστε σε όλα τα τμήματα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου