Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ?ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!

Χαμός επικρατεί στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τα όσα εμετικά συνέβησαν στο τηγάνι...Οι αντιδράσεις δεν έχουν ακόμη κοπάσει και ο κίνδυνος μεγαλύτερων επεισοδίων υποβόσκει σε κάθε δήλωση του προέδρου του γαύρου, ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί με τις εμπρηστικές του δηλώσεις..

 «Μπορώ να πω ότι σε πολλές περιπτώσεις αισθανόμαστε αδικημένοι από τα σφυρίγματα του κ. Καλόπουλου, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν και επεισόδια. Εννοώ ότι είδαμε κι εμείς πολλές ανάποδες αποφάσεις. Από εκεί και πέρα το γκολ του Ολυμπιακού ήταν πεντακάθαρο, δήλωσε...

«Υπάρχουν διάφορες απόψεις. Μπορεί να τος δεις σαν κανονικό ή μπορείς να το δεις και σαν αντικανονικό. Αν τυχόν υπάρχει ανθρώπινο λάθος, θα πρέπει να το καταδικάσουμε, όπως και στα τα άλλα 92 λεπτά. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είναι 3-0 μπροστά στο σκορ. Που υπάρχει δηλαδή αλλοίωση αποτελέσματος;"

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα. Έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο κι αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Πρέπει να μάθουμε σε αυτόν τον τρόπο να μη βρίσκουμε δικαιολογίες, ειδικά όταν ο αντίπαλος βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά. Υπήρχαν αρκετοί παρατηρητές, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γράψουν».

«Η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μια υποδοχή, που δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρέθηκα στα αποδυτήρια και δεν έχει να πει κανείς τίποτα,δεν έχω δει κάποιο περιστατικό που να χτυπάνε οπαδοί του Ολυμπιακού παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν δω κάτι τέτοιο θα το καταδικάσω. Αυτά που έγιναν στα αποδυτήρια ήταν πρωτοφανή... Πόσα θες να μας τρελάνεις ρε κακομαθημένο πλουσιόπαιδο?

Παράλληλα ο βοηθός του Δημήτρη Καλόπουλου στο  ντέρμπι που ακύρωσε το κανονικό γκολ του Κατσουράνη και κατά την επιστροφή του στην Κέρκυρα τον περίμεναν φίλαθλοι, οι οποίοι είχαν βρεθεί στο αεροδρόμιο με μηχανάκια και μόλις τον είδαν του έκαναν «ντου».

Ο επόπτης Τρύφωνας έφαγε μερικές «ψιλές», καθώς για καλή του τύχη στο αεροδρόμιο ήταν και περίπου δέκα οπαδοί της Κέρκυρας, οι οποίοι περίμεναν την αποστολή μετά τη νίκη επί του Αστέρα στην Τρίπολη.Έτσι, ως αποτέλεσμα οι οπαδοί που περίμεναν τον Τρύφωνα συνεπλάκησαν με αυτούς της Κέρκυρας και ο επόπτης γλίτωσε τα χειρότερα.

Ακόμη, μετά τα γκαζάκια στη Superleague, την επίθεση στον βοηθό Σπύρο Τρύφωνα, ήρθε η "επίσκεψη" από αγνώστους στο σπίτι του Βασίλη Τοροσίδη να δώσει συνέχεια στην... παράνοια που ξεκίνησε μετά την λήξη του ντέρμπι το Σάββατο.

Οι άγνωστοι έφτασαν εκεί περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας και προξένησαν φθορές στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην πυλωτή στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο αμυντικός του Ολυμπιακού πετώντας ακόμα και μολότοφ!Επιπλέον έγραψαν απειλητικά και υβριστικά συνθήματα εναντίον του στους τοίχους. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν πριν προλάβει να πάει η Αστυνομία την οποία ειδοποίησαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Τέλος κατά την επιστροφή οπαδών του Ολυμπιακού με το τρένο από το Φάληρο, άγνωστοι επιτέθηκαν σε οπαδό των “ερυθρόλευκων” στη στάση του Μετρό στο Μοναστηράκι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οπαδός των Πειραιωτών φέρει τραύματα από μαχαίρι.Οι παρευρισκόμενοι αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά οι χούλιγκαν τράπηκαν αμέσως σε φυγή. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον νεαρό οπαδό ήταν περίπου 30, αλλά η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει σε προσαγωγές.


Και όλα αυτά μόλις 2 μέρες μετά το παιχνίδι...Προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει για το αν τελικά οι οπαδοί των αιωνίων, σπάσουν τα κεφάλια τους η σφαχτούν...Το θέμα είναι ποίος θα τιμωρηθεί για όλα αυτά...Η λέξη ηθικός αυτουργός σας λέει κάτι κύριοι δικαστές? Η μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σας έχουν "βγάλει" τα μάτια..Ποιά θα είναι η στάση σας κύριε αθλητικέ δικαστή?Πού είσαι κρυμμένος κύριε Ραχωβίτσα? Μήπως ξεμπουκώνεις το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ με τα λεφτά του Έλληνα πολίτη? Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία και των δύο καρκίνων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.. Έτσι για να μην μας περνάτε για Βάρβαρους, παλιουποκριτές της χαβούζας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου