Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ" ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...

Σαν Μακεδόνας και ΠΑΟΚτσής, έχω βαρεθεί να με κατηγορούν για έλλειψη αθλητικής παιδείας, πολιτισμού, παρουσιάζοντας με σαν έναν βάρβαρο,άξεστο και κομπλεξικό τραμπούκο, ο οποίος εναντιώνεται πάντα στους "πολιτισμένους" Αθηναίους,άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να με φτάσουν ούτε στο μικρό μου δαχτυλάκι.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης γελούσε η υφήλιος από τα μέτρα "τάξης" που εφαρμόστηκαν στην Τούμπα από τα κακομαθημένα της Αθήνας, την στιγμή που στο λεκανοπέδιο, "πολιτισμένοι" οπαδοί και των τριών ομάδων του ΠΟΚ τα έκαναν λαμπόγιαλο για ακόμη μια φορά, χωρίς κανείς από αυτούς να τιμωρηθεί...
Τι να λέμε τώρα...Πριν το ΑΕΚ-ΠΑΟ οπαδοί συνεπλάκησαν τόσο μεταξύ τους, όσο και με την αστυνομία. Το παιχνίδι διακόπηκε για κάνα 10 λεπτό,την στιγμή που μπάτσοι και χανούμια αντάλλαζαν πέτρες και δακρυγόνα, ενώ χθες κουραδόμαγκες έκαψαν θέατρο στο οποίο παίζονταν παράσταση με θέμα τον ΠΑΟΚ!!!
Φυσικά, η αστυνομική δύναμη έλαμψε δια της απουσίας της, καθώς οι βάνδαλοι έκαναν πραγματικά ότι ήθελαν, ανενόχλητοι!!! 
Στην μια περίπτωση οι μπάτσοι ήταν απασχολημένοι με τις άδειες κερκίδες της Τούμπας, και στην άλλη μάλλον τα παιδιά απολάμβαναν την άδεια τους από την πετυχημένη αποστολή τους στη Θεσσαλονίκη, όπου το μόνο που κατάφεραν ήταν να προκαλέσουν και να τρομοκρατήσουν ...
Αλήθεια κύριοι της Ελληνικής Αστυνομίας θα τιμωρηθεί κανείς για όλα αυτά τα έκτροπα?Κύριε αθλητικέ δικαστή πότε θα καλέσετε σε απολογία της ομάδες των κακομαθημένων οπαδών σας?
Με κούρασε η υποκρισία και η μεροληψία σας απέναντι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Δεν πειράζει όμως, γιατί έτσι μας κάνετε ακόμη πιο δυνατούς και μας δίνετε άθελα σας δύναμη για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Τρέξτε τώρα να κουκουλώσετε τα γεγονότα, λέγοντας ότι τα έκαναν εξωγήινοι ΠΑΟΚτσίδες. Άντε γεια ρε ψευτόμαγκες από τα τριγύρω χωριά της Αττικής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου