Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΜΑΡΣΑΛ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΤΗΣΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ 79-74!!!

Δια χειρός Μάρσαλ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τα ερπετά με 79-74 στο κρύο και χωρίς κόσμο παλατάκι.Δυστυχώς η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου δεν κατάφερε να καλύψει την διαφορά των +13 πόντων που χρειαζόταν σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Με αυτή την νίκη ο ΠΑΟΚ σκαρφάλωσε στη τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ ο Μάρσαλ, Παπαδόπουλος, Γκετσέφσκι και Γκρέι.
Το παιχνίδι στο α δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο με σκορ 15-15, ενώ το ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 33-32. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυνατά το τρίτο δεκάλεπτο παίρνοντας διαφορά μέχρι και +16 πόντους(62-46).Δυστυχώς όμως ότι έχτιζαν με κόπο, λίγο έλειψε να το καταστρέψουν όταν στην τελευταία περίοδο με κακές επιλογές και απανωτά λάθη, έδωσαν στην ομάδα του Εβραίου το δικαίωμα να πιστεύσει στην νίκη φτάνοντας το ματς στον πόντο 72-71. Εκεί ο ΠΑΟΚ σοβαρεύτηκε και τελικά πήρε το ροζ φύλλο αγώνος.
Στα αξιοσημείωτα τα 14 επιθετικά ριμπάουντ του Δικεφάλου, οι πολλές και πάλι χαμένες βολές(κυρίως λόγω Παπαδόπουλου) και τα 5 συνεχόμενα λάθη στο τέταρτο δεκάλεπτο.Τέλος καλό όλα καλά ξεκινώντας το ΣΚ με τον καλύτερο τρόπο.Ας ελπίσουμε ότι θα πανηγυρίσουμε και αύριο στην Τούμπα,παρουσία φιλάθλων μας...
 
ΠΑΟΚ : Μάρσαλ 26 (3), Αποστολίδης, Δέδας 4, Ντόζιερ 4, Γκρέι 13 (2), Παπαδόπουλος 21, Γιαννακίδης, Καλλές, Γκετσέφσκι 11.

Άρης : Μπράουν 7, Ταπούτος 19 (1), Τάκερ 10, Χατζηβρέττας 5 (1), Χαραλαμπίδης 7 (2), Σκορδίλης, Μπορόβνιακ 5, Σλούκας 12, Τόμας 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου