Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΑΦΑ...

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να διώξουν τον Μπαλάφα, αλλά αυτός δε φεύγει! Κάνει κόνξες στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, και δε δέχεται να πάει δανεικός, για ν΄ αδειάσει μια θέση στην ομάδα και να παρθεί ένας ποδοσφαιριστής της προκοπής. 

Παιδί του ΠΑΟΚ κι αυτός, δε φταιει βέβαια, που τον φέρανε πίσω. Φταινε όλοι εκείνοι οι οποίοι το καλοκαίρι τον έφεραν πίσω να κάνει τι?  Άλλες εποχές παίκτες της αξίας του Μπαλάφα ούτε απέξω από την Τούμπα δεν θα τους άφηναν να περάσουν, πόσο να φοράει την φανέλα με τον Δικέφαλο.
Θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ακόμη και αν δεν πάρει ευκαιρίες. Δηλαδή πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας νέος ποδοσφαιριστής? Αυτές είναι οι φιλοδοξίες σου κύριε Μπαλάφα? Δεν μπορώ να τον κατηγορήσω γιατί είναι άμπαλος αλλά μπορώ να τον κατηγορήσω για έλλειψη κινήτρων και φιλοδοξιών...
Το αν κάνει ο Μπαλάφας για τον ΠΑΟΚ, ή δεν κάνει, το πήρε χαμπάρι μέχρι και ο Χάβος. Μόνο αυτοί που το καλοκαίρι εισηγήθηκαν την επιστροφή του, για να δοθεί μια ευκαιρία στο «ΠΑΟΚτσάκι», δείχνουνε να μην το πήρανε χαμπάρι, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους σωστά.
Όταν δεν μπορείς να παίξεις ούτε στα Γιάννενα, ούτε στον Εργοτέλη, κι όταν έχεις καταφέρει να γίνεις ο πρώτος παίκτης που πήρε κίτρινη κάρτα στο… ζέσταμα, είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις στον ΠΑΟΚ.
Τώρα, ο Μπαλάφας κάνει κόνξες και δε δέχεται να φύγει. Ο ΠΑΟΚ, όμως, πρέπει να τελειώνει μαζί του. Τι πάει να πει δανεικός; Δεν έγινε ποδοσφαιριστής τόσα χρόνια ο Μπαλάφας. Θα πάει δανεικός τώρα για να… ψηθεί;
Ή μήπως περιμένεις να αποκτήσει… υπεραξία και να βγάλεις κάτι από τα σπασμένα; Στις περιπτώσεις Μπαλάφα, όπως και του Αμπουμπακάρι, πρέπει να τελειώνεις μια και καλή. Μια κι έξω.
Δεν σου κάνει ο παίκτης, τα βρίσκεις μαζί του, πέντε πάνω πέντε κάτω δε χάλασε κι ο κόσμος και κοιτάς το μέλλον σου.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να καθαρίσει από παίκτες τύπου Μπαλάφα. Καλύτερα να δοθούν οι ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες από τη δεύτερη ομάδα, παρά να έχεις και να συντηρείς τον κάθε πικραμένο....

1 σχόλιο: