Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΥΣΑΙΝΤΙ

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Ανίς Μπουσαιντί, αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΑΟΚ, για να καλύψει τη θέση του βασικού δεξιού οπισθοφύλακα. Δυστυχώς όμως οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του δεν έχουν δικαιώσει εκείνους που τον πίστεψαν... 


Το ξεκίνημα του Τυνήσιου διεθνή μπακ ήταν ελπιδοφόρο. Όλοι μας πιστέψαμε ότι μπορεί να προσφέρει και ότι με τον καιρό θα βελτιωνόταν.  Ο καιρός πέρασε και οι εμφανίσεις του όχι απλά δεν βελτιώθηκαν αλλά παιχνίδι με παιχνίδι χειροτέρευαν.
Λιγοστές βοήθειες στην επίθεση, μηδαμινές και κακές σέντρες, και με μοναδικό όπλο του στην άμυνα τα εκνευριστικά του τάκλιν, ο Μουσαιντι έδειξε πως δεν είναι το μπακ που όλοι στον ΠΑΟΚ περιμέναμε.
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τον Μπουσαιντί να αποχωρίσει από τον ΠΑΟΚ  και να επιστρέψει στην πατρίδα του.
 Το συμβόλαιο του δεξιού μπακ του ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι και οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι ήδη έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στην αφρικανική χώρα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, η πλευρά του Μπουσαϊντί έχει συναντηθεί με εκπροσώπους της Εσπεράνς έτσι ώστε να συνεργαστούν από το καλοκαίρι και μετά αφού μένει ελεύθερος.
Ο 29χρονος σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να επιστρέψει στην πατρίδα του έπειτα από 6 χρόνια στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Τυνησίας αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου