Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ...

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον όμιλο ο οποίος ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παρασκευάς Σπυράτος, τοποθετήθηκε την Τρίτη (4/1) στο "Αθλητικό Metropolis" για το πότε θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του fund, Οντάι Ελ Σαμαρί, για το αν η επένδυση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετίζεται με άλλες δραστηριότητες, αλλά και για το νέο γήπεδο, λέγοντας ότι υπάρχει πλάνο τριετίας για την κατασκευή του.


Μεταξύ άλλων ανέφερε:
"Μετά τις 8 Ιανουαρίου θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο κ. Οντάι Ελ Σαμαρί, έχοντας μάθει για το ενδεχόμενο επένδυσης στον ΠΑΟΚ από πλευράς του fund που ενδιαφέρεται. Ο κ. Οντάι έχει πάρει όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει υπογραφεί κανένα μνημόνιο μεταξύ των δυο πλευρών. Η συμφωνία έως τώρα είναι μόνο προφορική και δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο καμία πλευρά. Θα υπογραφεί μνημόνιο όταν επιστρέψει ο κ. Οντάι και εφόσον έχει αποφασιστεί να γίνει η αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".
Για το νέο γήπεδο: "Βασικό θέμα στο πρότζεκτ αυτό, είναι η κατασκευή νέου γηπέδου μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, αφού νομίζω ότι και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θέλουν αυτή την εξέλιξη. Το θέλουν και οι άνθρωποι από το Κατάρ, είναι βασικό θέμα για την επένδυσή τους στην ομάδα".
Για το αν η επένδυση στον ΠΑΟΚ σχετίζεται με άλλες δραστηριότητες: "Δεν είναι συμβατά τα δυο θέματα μεταξύ τους, αυτό δηλαδή της Χαλκιδικής και εκείνο του ΠΑΟΚ. Υπάρχει περίπτωση να γίνει το μεγάλο έργο στη Χαλκιδική και να μην γίνει η επένδυση στον ΠΑΟΚ ή και το αντίθετο, αν και νομίζω ότι θα γίνουν και τα δυο, εφόσον όλα είναι όπως τα ζήτησαν οι επενδυτές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου