Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

EΝΑΣ KLAUS ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.(ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ)

Ένας κουρασμένος και κάκιστος ΠΑΟΚ, γνώρισε την ήττα στην Κέρκυρα με 2-1 από την τοπική ομάδα που έκανε την καλύτερη εμφάνιση της στο φετινό πρωτάθλημα. Ο δικέφαλος έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Ηλία Ιωάννου, όμως με τον Αθανασιάδη ισοφάρισε στο τέλος του ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι «Φαίακες’ πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ, διατηρώντας την φορά αυτή το προβάδισμα τους μέχρι τέλους.
Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (63΄ Γιάντσης), Μίχος, Τσίγκας (90΄ Χαμπλ), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν, Η. Ιωάννου (80΄ Δ. Ιωάννου), Μακρής
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μπαλάφας (46΄ Σαλπιγγίδης), Γκαρσία, Ελ Ζαρ (63΄ Κριστιάνο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης, Σαβίνι (46΄ Λίνο)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
6′ Ελε’υθερο βολέ του Κωνσταντόπουλου, πρώτη κεφαλιά του Τσίγκα, από το ύψος της περιοχής ο Ηλίας Ιωάννου πιάνει δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Χαλκιά, 1-0.
9΄ Διαγώνιο σουτ του Καλαντζή, η μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
16΄ Σέντρα του Επστάιν, κεφαλιά του Ιωάννου λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του ΠΑΟΚ.
19΄ Σουτ του Ελ Ζαρ, μπλοκάρει εύκολα ο Κωνσταντόπουλος.
24΄ Σουτ του Πάμπλο Γκαρσία έξω από την περιοχή, λίγο πάνω από το δοκάρι.
32΄ Μεγάλο λάθος του Ελ Ζαρ που… πασάρει στον Τσίγκα, ο οποίος δεν εκμεταλλεύεται το δώρο καθώς χάνει μοναδική ευκαιρία πλασάροντας ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
33΄ Νέο λάθος των παικτών του ΠΑΟΚ, κάθετη πάσα στον Τσίγκα, «διαβάζει» την φάση ο Χαλκιάς και μπλοκάρει πριν γίνει κάτοχος της μπάλας ο επιθετικός της Κέρκυρας.
45΄ Σέντρα του Βιεϊρίνια, ο Αθανασιάδης εντελώς αφύλαχτος θα κάνει το πλασέ στην κίνηση… στα δίχτυα, 1-1.
48΄ Ο Τσίγκας μετά από φάση διαρκείας βγαίνει εντελώς μόνος απέναντι στον Χαλκιά, που επενέβη σωτήρια στο πρώτο πλασέ, δεύτερο πλασέ από τον Τσίγκα, στην γραμμή ο Τσιρίλο σε κόρνερ.
49′ Από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Στολτίδης μόνος θα κάνει πλασέ, που αποκρούει ο Χαλκιάς, με δεύτερη προσπάθεια το 2-1.
64΄ Ο Τσίγκας κόβει για τον Ιωάννου, την τελευταία στιγμή και προ κενής εστίας, προλαβαίνει και βάζει την κόντρα ο Σνάουτσνερ.
76΄ Κάθετη πάσα του Βιεϊρίνια στον Σαλπιγγίδη τον προλαβαίνει ο Κωνσταντόπουλος και απομακρύνει σωτήρια.
84΄ Σουτ του Κριστιάνο με φάλτσα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου