Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ....

Μία ημέρα πριν από την ολοκλήρωση της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο επενδυτικός όμιλος από τη Μέση Ανατολή αναμένεται να πάρει θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν τους τελευταίους μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο όμιλος αναμένεται να εκδώσει μία ανακοίνωση. Τι θα λέει αυτή; Όχι κάτι το … αρνητικό.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν από το απόγευμα του Σαββάτου, οι Άραβες είναι διατεθειμένοι να ενημερώσουν το κοινό της ΠΑΕ πως θα μπούνε στον ΠΑΟΚ, όμως ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα, το αν αυτό θα συμβεί αύριο Δευτέρα ή θα χρειαστεί και άλλος χρόνος.

Ότι και να συμβεί πάντως σήμερα, ότι και να αναφέρεται στην ανακοίνωση των Αράβων, από την στιγμή που θα τοποθετηθούν δημοσίως και θα δεσμευτούν πως θα μπούνε στη ΠΑΕ, αυτομάτως λύνονται τα χέρια του Θοδωρή Ζαγοράκη και των συνεργατών του.

Και να μην μπούνε χρήματα μέχρι αύριο, υπάρχουν οι τρόποι – νομικοί – για να διασφαλιστεί η εισροή κεφαλαίων στο ταμείο της ΠΑΕ άμεσα.

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ συνεχίζουν να μη λένε πολλά, όμως τις τελευταίες ημέρες κυρίως ο μετρημένος σε τοποθετήσεις και υποσχέσεις Θοδωρής Ζαγοράκης, δείχνει πολύ αισιόδοξος και σχεδόν σίγουρος πως η έκβαση της υπόθεσης θα είναι θετική.

Οι ενδείξεις βέβαια δεν είναι μόνο αυτές. Υπάρχουν και άλλες όπως η παρουσία στελέχους του ομίλου στο Ζάγκρεμπ, η παρουσία του ίδιου ανθρώπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, την στιγμή που υπάρχει η πληροφορία πως ο βασικός συνομιλητής του Ζαγοράκη επέστρεψε από το Κατάρ την περασμένη Πέμπτη με πολύ καλά μαντάτα.

Η ανακοίνωση θα βγει πιθανότατα μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα και θα ξεκαθαρίσει μία και καλή το τοπίο μίας κατάστασης, μιας διαπραγμάτευσης που κινήθηκε σε πολύ διακριτικούς τόνους όλο αυτό το διάστημα, δείγμα της σοβαρότητάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου