Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.......

Διαβάζω τελευταία διάφορα σχολια κ απόψεις για το μέλλον του ΠΑΟΚ κ τις σημερινής διοίκησης...Από υπέρμαχους του Ζαγορακη κ ουδέτερους μέχρι κ ακραίους που ζητάνε την κεφαλή του επί πίνακι.
Κ αναρωτιέμαι ποτε τελικά θα τελειώσει αυτή η φαγωμάρα μεταξύ [ αδερφών ] ΠΑΟΚτσηδον?
Αν τελειώσει ποτέ που δύστυχος πολύ αμφιβάλω κ το κακό ειναι οτι σε κάποια πραγματα, σε κάποια το ξαναλέω, ολοι εχουν ενα δικιο. 
Να τα παρω με μια σηρα λοιπόν, οι υπέρμαχοι του Ζαγορακη λένε μα αν δεν ηταν αυτος που θα ήμασταν? Κ αν φύγει ποιος θα αναλάβει? Ξανα στα ιδια, σε κάποιον Γουμενο?
Οι ουδέτεροι οπος πιστεύω ειμαι κ εγω λέμε δεν μας ενδιαφέρει τοσο το ποιος θα ειναι στην ΠΑΕ αλλα το τη αποτέλεσμα παράγει κ ποσο προχωρά η ομαδα, κ φυσικά ζητάμε να έχουμε πλήρη γνώση των οικονομικών τις ΠΑΕ ώστε να ξέρουμε κ τη απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε, αλα κ πως μπορούμε να βυθίσουμε περαιτέρω. 
Κ οι επικριτές του Ζαγορακη που λένε οτι δεν εκανε σωστή διαχειρίσεις, αφήνει παίχτες απλήρωτους κ χανουμαι τον εναν στοχο μετα τον αλο, γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την διοίκηση να βαλει τα πραγματα σε μια σωστή σηρα. 
Κ φυσικά δεν θα αναφέρω άλλες πιο ακραίες απόψεις που κ αντίθετο με βρισκουν, εμενα προσωπικά, αλα κ που θεωρώ οτι μονο κακο κανουν στην ομαδα. 
Μα το θεμα υπαρχει κ δεν μπορω να κανω οτι δεν το βλεπω το ζουμαι ολοι μας, οδηγούμαστε σε ενα εμφυλιο με απρόβλεπτες καταστάσεις..Κ για εμας αλα κύριος για την ομάδα μας..
Ειναι επηταχτκει η ανάγκη να δοθούν κάποιες σαφείς απαντήσεις απο την ΠΑΕ κύριός στο οικονομικό κοματη.
Ειναι ομος κ ανάγκη να μιλήσουμε κ εμεις μεταξύ μας επιτελους χωρίς δογματισμούς κ τοπικά η συνδεσμηκα συμφέροντα για το που θελουμαι να πάμε κ με ποιον τροπο. 
Δείτε επιτελους τη συμβαίνει στο γηπεδο ΠΑΟΚτσηδες να σκοτώνονται μεταξύ τους, σύνδεσμοι κύριός απο την επαρχια να εγκαταλείπουν την 4 κ να μετακομίζουν στην 7, κ επειδή κ συνδεσμητης ειμαι κ απο την επαρχεία ειμαι σε θεση να γνωρίζω οτι την επόμενή σεζον περισσότεροι απο 15 σύνδεσμοι τις περιφέρειας 8α εχουν μετακομίσει στην 7 μαζί με τους ήδη συνδέσμους που ειναι εκει κ ο εμφυλιος θα παρει νέες διαστάσεις με τα δυο πεταλα να ειναι αντιμέτωπα. 
Επιτέλους ας κανουμαι πράξει το συνθημα ,Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΟ ΑΠ ΟΛΟΥΣ κ ας καθίσουμε να μιλήσουμε καθαρα κ ελευθερα χωρίς τζαμπουκαδες κ νταηλικια να ακουστουν ολες οι αποψεις κ να βρούμε την Χρύση τομή γιατί κανεις μας δεν ειναι περισσότερο ΠΑΟΚ απο κανεναν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου