Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟ ΝΑΙ ΤΟΥ ΓΑΠ

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ σε αυτό το γεγονός αν και αθλητικό blogspot μερίκα πράματα είναι πάνω από αυτά(τίποτα πάνω απ' τον ΠΑΟΚ)και όλα όσα ζούμε.
Κάποτε ακόμα και μικρά παιδιά ξεκιλιάστηκαν από τους ιταλούς  γυναίκες πεθάναν αλλά και χιλιάδες ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔ.. είπαν ΝΤΟΥ!!!!!!! και όχι μάλιστα ελάτε, δώσανε την ψυχή τους για τα ιερά αυτά χώματα χάσανε τα παιδιά τους τους γονείς τους για να λέμε ΕΛΛΑΣ και όχι ITALIA και κάπιοι ενώ ξέρουνε πως μπορούμε να είμαστε ξανά αυτόνομοι δεν θέλουνε γιατί τους τάζουνε λοιπόν αν ο ΜΕΤΑΞΑΣ έλεγε παίρνω ενα χωριό πάρτε την Ελλάδα τι θα ήμασταν τώρα?Αλλά από παλιά υπήρχαν εφιάλτες κάπιοι πολέμησαν και ΠΡΟΣΟΧΗ αν δεν μπορείτε μην διαβάσετε άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!
Kάπιοι Πετούσαν σκουλίκια από το πόδι τους για να μην πεθάνουν την στιγμή που ζούσαν με μια σφαίρα μέσα στο πόδι τους πίνανε λάσπες και τρέχανε από βουνό σε βουνό με μια σφαίρα στο πόδι για να επιβιώσουν και ολά αυτά στην ηλικία ναι ναι τον 17 ναι 17 ετών τώρα παίζουμε CALL OF DUTY όταν κάπιοι στα αλήθεια ήταν εκεί.
Και τώρα με μια ευκολία λένε ΝΑΙ στην ΤΡΟΪΚΑ.



ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου