Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ!!!ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ!!!

Αύριο είναι μια ιστορική μέρα για την χώρα τόσο για το μέγα ΟΧΙ στους φασίστες του Ντούτσε κ του Χίτλερ, αλλα κ για την εισβολή του 4 Ράιχ στην χώρα μας.
Ο λαός μας έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να δίνει μάχες κ να πρωτοστατεί σε αυτές κ για ακόμη μια φορά θα κάνουμε και παλι το καθήκον μας ως ΠΑΟΚτσηδες κ ως Έλληνες κ δεν θα δώσουμε το τομάρι μας αμαχητί οπως νομίζουν τα λαμογια που νομίζουν ότι μπορούν να μας ξεπουλάνε τόσο εμάς όσο κ το μέλλον τον δικών μας κ τις ερμης αυτής χώρας.

Αύριο καλώ όλους τους ΠΑΟΚτσηδες να δώσουν σε όλους να καταλάβουν κ να νιώσουν καλά όχι στο κούφιο κεφάλι τους αλλα στο καλοταισμένο κορμί τους τι σημαίνει Περηφάνια Όνειρο Αντίσταση Κατάχτηση. 

Δεν καταλαβαίνουν από γιουχαρισμα κ γιαούρτια κ αφού δεν πείθει λόγος θα πείσει η ράβδος καθώς αυτό τους αρμόζει. 

Ας δείξουμε στους καρεκλοκένταυρος ότι εδώ δεν είναι μπανανια εδώ αυτή τη χώρα την λένε Ελλάδα κ τον λαό της κανείς δεν μπορεί ούτε να τον κατακτήσει ούτε να τον ταπεινώσει για το παρόν κείμενο την ευθύνη για τα οσα γράφονται αναλαμβάνει προσωπικά ο γράφον Μπάμπης Φλου κ σας καλώ όλους σε κάθε γωνιά τις χώρας να κάνουμε το καθήκον μας που δεν μπορεί πλέον εκεί που φτάσαμε να είναι αλλο από το ΝΤΟΥ στους δήθεν επίσημους τις πολιτικής κ όχι μόνο ελίτ τις χώρας. 

Στις 28 Οκτωβρίου του 40 ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ λαός φώναξε ένα μεγάλο κ ιστορικό ΟΧΙ καθώς κ την ιαχή ΑΕΡΑ στις 28 Οκτωβρίου του 2011 πρέπει να ακουστεί ξανά ένα τρανταχτό ΟΧΙ κ η ιαχή ΝΤΟΥ κ ξύλο στους πουλημένους πολιτικάντηδες τις χώρας........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου