Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΡΕΙ ΓΚΙΝΤΕΝΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!(VIDEOS)

Σε συμφωνία με τον 26χρονο Αμερικανό φόργουορντ Τζάστιν Ρέι Γκίντενς ήρθε η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ο νέος παίκτης του "Δικεφάλου" αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, στο παρελθόν στους Μπόστον Σέλτικς (2008-10), ενώ τον Φεβρουάριο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Νιου Γιόρκ Νικς.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: 

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή J.R. Giddens για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. O ΠΑΟΚ θα είναι η τρίτη ομάδα του Giddens στην Ευρώπη, καθώς ο 26χρονος φόργουορντ, αγωνίστηκε τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας στο ΝΒΑ. Ο J.R. Giddens γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1985 στην Oklahoma City, έχει ύψος 1μ.96 και το 2008 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο New Mexico, ενώ επιλέχθηκε στο νούμερο 30 του ντραφτ από τους Boston Celtics.


Ο Giddens ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα από το φημισμένο πανεπιστήμιο του Kansas, αλλά αποφοίτησε από το κολέγιο New Mexico. Αγωνίστηκε για δύο σεζόν στους Boston Celtics (2008-10), τον Φεβρουάριο του 2010 υπέγραψε συμβόλαιο με τους New York Knicks, ενώ αγωνίστηκε και στο NBDL με τους Utah Flash και τους Maine Red Claws. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Πολωνία με την Asseco Prokom και στην Ισπανία με την Pamesa Valencia".



Όσον αφορά την υπόθεση του Κόρει Μαγκέτι η πλευρά του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε από τον ατζέντη του, Τέρενς Ντόιλ, πως δε πρόκειται να αποφασίσει ο παίκτης άμεσα (για τι θα κάνει στο διάστημα του λοκ άουτ) και τουλάχιστον μέσα στον επόμενο μήνα. Έτσι και μετά την απόκτηση του Γκίντενς στην θέση "3" δεν υφίσταται θέμα Μαγκέτι για την ώρα...

πηγή olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου