Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ...THIS IS TOUMBA!!!

Οδηγίες πρός τα "περήφανα" Αγγλάκια....Welcome to TOUMBA....Welcome to HELL!!!....



-"Γνώρισα ένα πρόστυχο κορίτσι χθες το βράδυ και σε κάποια στιγμή μου λέει: Ταπείνωσέ με. Ε και γω της αγοράζω και της δίνω μια φανέλα της Τότεναμ".



-"Ένα νεαρό αγόρι πηγαίνει στον κοινωνικό λειτουργό και του λέει πως δεν έχει που να ζήσει. "Γιατί δεν μένεις με τους γονείς σου;" τον ρωτά και ο μικρός απαντά "όχι με χτυπάνε". "Τι γίνεται με τον παππού και τη γιαγιά σου;" τον ξαναρωτά και ο μικρός απαντά και πάλι "όχι με χτυπάνε ακόμα πιο σκληρά". "Τότε που θέλεις να μείνεις;" τον ρωτά και πάλι ο κοινωνικός λειτουργός και ο μικρός του λέει "στην κερκίδα των οπαδών της Τότεναμ. Αυτοί δε μπορούν να χτυπήσουν κανένα".



-"Πριν αρκετό καιρό όταν ήμουν σχολείο, δύο φίλοι μου ήταν οπαδοί της Τότεναμ. Πήγαιναν στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν και δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα σκαρφάλωναν στον τοίχο για να δουν. Ένα Σάββατο τους έπιασε ένας αστυνομικός και τους ανάγκασε να δουν όλο το παιχνίδι..."



-"Ένα πτώμα άνδρα βρέθηκε να επιπλέει στον Τάμεση φορώντας ξανθιά περούκα. Ήταν βαμμένος και φορούσε σουτιέν με ψεύτικο στήθος και γυναικεία εσώρουχα και τη φανέλα της Τότεναμ. Τότε ένας αστυνομικός για να μειώσει την ντροπή της οικογένειάς του θύματος, του έβγαλε τη φανέλα της Τότεναμ..."



-"Ένας άνδρας κάθεται σε μια παμπ με τον σκύλο του όταν ανακοινώνεται πως η Λίβερπουλ νίκησε με 2-1 την Τότεναμ. Ξαφνικά ο σκύλος πετιέται και λέει "όχι πάλι ρε συ". Ο κόσμος γύρω εντυπωσιάζεται και ένας τύπος ρωτά το αφεντικό του σκύλου "είναι απίστευτο αλλά γιατί μίλησε μόλις ανακοινώθηκε η ήττα της Τότεναμ;" για να πάρει την απάντηση "γιατί είναι οπαδός της Τότεναμ". "Και τότε τι λέει όταν η Τότεναμ νικά" ξαναρωτά ο εντυπωσιασμένος κύριος στην Παμπ με το αφεντικό να απαντά "δεν ξέρω φίλε. Μόνο τρία χρόνια τον έχω...".



-"Ένας τουρίστας στο Βόρειο Λονδίνο αποφασίζει πως πολύ θα ήθελε να δει έναν αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ και γι’ αυτό ρωτά έναν άνδρα στο δρόμο αν υπάρχει κάποιο παιχνίδι εκείνη την ημέρα. Τότε ο άλλος του απαντά "η Άρσεναλ παίζει εκτός έδρας σήμερα. Αν θέλεις μπορείς να πας να δεις την Τότεναμ. Το γήπεδο είναι ευθεία στα δύο χιλιόμετρα, θα δεις δύο ουρές εκεί. Εσύ πάνε στη μικρή, η μεγάλη είναι για ένα πολύ καλό εστιατόριο".



-"Πήγα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν χθες και είδα πως το γκαζόν είναι πράσινο και σε πολύ καλή κατάσταση. Τότε ρωτώ έναν κηπουρό εκεί πως τα καταφέρνει και αυτός μου απαντά: κάθε Κυριακή απόγευμα βάζουμε... σκ...τά 100 εκατομμυρίων λιρών".

-"Τι έχεις όταν δεις έναν οπαδό της Τότεναμ σκεπασμένο με άμμο μέχρι το λαιμό; Λίγη άμμο..."



-"Είσαι κλειδωμένος σ’ ένα δωμάτιο με ένα λιοντάρι, έναν κροκόδειλο και έναν οπαδό της Τότεναμ και έχεις δύο μόνο σφαίρες στο όπλο σου. Τι κάνεις; Πυροβολείς τον οπαδό της Τότεναμ και με τις δύο."

πηγή olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου