Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΑΤΑ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ!ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΑΛΠΙ ΚΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΝ ΟΨΗ ΓΑΥΡΟΥ!!!

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής (27/9) προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει στις 14.30 από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" για την Ρωσία ενόψει του αγώνα εναντίον της Ρούμπιν Καζάν για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ανάμεσα στα ονόματα δεν βρίσκονται αυτά των Σαλπιγγίδη και Γκαρσία, προφανώς, επειδή ο Ρουμάνος προπονητής θέλει να τους δώσει ανάσες εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για το Καζάν: "Είναι το δεύτερο μας παιχνίδι στους ομίλους και πάμε για το καλύτερο δυνατό", είπε αρχικά και πρόσθεσε για την απουσία των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη από την αποστολή:

Ο Σαλπιγγίδης υπέφερε πολύ στο ματς με την ΑΕΚ, έχει κάποια μικροπροβλήματα, έχει δύο χρόνια που παίζει συνεχώς και επειδή ελπίζουμε πως και στην φετινή χρονιά θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ θέλουμε να τους προφυλάξουμε. Είναι η δεύτερη φορά που παίζουμε χωρίς αυτούς και ελπίζουμε πως οι αντικαταστάτες τους θα δείξουν τι αξίζουν".

Για το ματς με την Ρούμπιν επεσήμανε: "Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Ξέρουμε τι κινήσεις πρέπει να έχουμε σε όλες τις γραμμές, σε άμυνα, επίθεση και κέντρο. Εννιά στους έντεκα αν είναι καλοί τότε όλα θα πάνε καλά".

Πριν το ματς με την Βαλερένγκα στην Νορβηγία είχε πει πως θα είναι ικανοποιημένος και με την ισοπαλία. Ισχύει κάτι τέτοιο και τώρα;: "Τώρα θα πω ότι θα το υπέγραφα και με τα δύο χέρια".
Για το στυλ παιχνιδιού που θα επιλέξει στο Καζάν: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε πάντα είναι να είμαστε καλοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

πηγή olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου