Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!ΠΑΟΚ-ΡΟΥΜΠΙΝ 2-2(VIDEOS)!!!

Τι και αν έπαιξε δίχως τους Γκαρσία και Σάλπι? Τι και αν έπαιζε με μια πολυδιαφημισμένη ομάδα εκτός έδρας? Τι και αν τραυματίστηκαν δύο παίκτες μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού? Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι μία μεγάλη ομάδα, μια ομάδα με μέταλλο και προσωπικότητα που της αρέσουν τα δύσκολα!

Σε μια ακόμη μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά, ο Δικέφαλος κατάφερε να μείνει όρθιος μέσα στην Ρωσία και να μπει πλέον για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ.

Με δύο γκολ των Κλάους και Αθανασιάδη πήρε το ελάχιστο που θα μπορούσε από έναν αγώνα στον οποίο αν το πίστευε λίγο παραπάνω θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει νικητής.



Στα συν του αγώνα τα τεράστια ψυχικά αποθέματα της ομάδας μας όταν καταφέρει να μην λυγίσει στην πίεση των Ρώσων μετά την ανατροπή στο 2-1...

Στα αρνητικά η έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο 20 λεπτό του δευτέρου μέρους όπου η ομάδα σκοτείνιασε και με παιδαριώδη λάθη επέτρεψε στους Ρώσους να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν τον αγώνα.

Κορυφαίος του ΠΑΟΚ σήμερα ο Μαλεζάς με τον Φωτάκη μαζί με τις τρεις αλλαγές του Μπόλονι.

Αρνητικός για ακόμη έναν αγώνα ο Κρέσιτς με πολλές άστοχες εξόδους και γενικά με κακή παρουσία, μέτρια πράγματα από τον εξαφανισμένο σήμερα Βιερίνια από τον οποίο η ομάδα περιμένει περισσότερα σε τέτοια ματς...

Και τώρα ο Ολυμπιλαγός....Τι καζάνι τι τηγάνι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου