Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Β.ΦΛΩΡΙΔΗΣ...Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ "SCRAP"

"Ο Βασίλης Φλωρίδης είναι ένας ριψικίνδυνος επιχειρηματίας και αυτό αποδείχτηκε από τις πρώτες του κινήσεις στην Κωνσταντινούπολη, όταν ασχολήθηκε επισταμένως με διαλυτήρια πλοίων.
Δηλαδή εμπευρευόταν ότι άχρηστο απέδιδε ένα πλοίο και με αργά αλλά σταθερά βήματα κατάφερε να γίνει  ο βασιλιάς του «scrap».

Tίτλος που τον συνοδεύει μέχρι και τώρα. Μάλιστα συνεταιρίστηκε με την πανίσχυρη οικογένεια Τσιλέρ (η Τανσού Τσιλέρ υπήρξε πρωθυπουργός της Τουρκίας) και με μεθοδικό τσόπο μπήκε στα σαλόνια της ομογένειας στην Πόλη.

Λίγα χρόνια αργότερα δημιούργησε κατασκευαστική εταιρεία και συνεργάστηκε με την τουρκική κυβέρνηση, αλλά και με το ομογενειακό στοιχείο της 'Ιμβρου και της Τενέδου στον τομέα της επένδυσης ακινήτων.

Όταν κατάλαβε ότι η οικονομική κρίση πλησιάζει, πούλησε τις επιχειρήσεις του και εκμεταλλευόμενος το νόμο του 2004,  που επιτρέπει στους ομογενείς να φέρνουν χρήματα στην Ελλάδα από την πώληση ακινήτων, κατέθεσε σε ελληνικές τράπεζες εκατομμύρια δολάρια.

Η περουσιακή του κατάσταση εμφανίζεται πολύ καλή σε μετρητά (υπολογίζεται σε 50 εκατ. δολάρια), παρότι στη χώρα μας μας οι φορολογκές του δηλώσεις τα τελευταία χρόνια είναι μηδενικές ".

Όσο για το τατουάζ που έχει γραφτεί πως έχει ο Βασίλης Φλωρίδης, αυτό σύμφωνα με το δημοσίευμα βρίσκεται στο δεξί του χέρι και ο επιχειρηματίας το έχει από μικρό παιδί... 

πηγή paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου