Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ,ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΖΑΓΟΡΑΚΗ

Προσωπικά μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, δεν ξέρω αν πρέπει να χαίρομαι η να προβληματίζομαι αναφορικά με την επόμενη ημέρα στην αγαπημένη μου ομάδα...Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ περίεργη αναφορικά με τα συναισθήματα που μου δημιούργησε...


Από την μία, χαρά για το ευτυχές γεγονός της κατάθεσης, και από την άλλη, αγωνία για το χρονικό περιθώριο στο οποίο θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής του ιδιοκτησιακού, ερωτηματικά αναφορικά με τις προθέσεις και το πλάνο των νέων επενδυτών και στεναχώρια με τα διάφορα σενάρια και την συμπεριφορά κάποιων στο θέμα παραμονής η όχι του Θ.Ζαγοράκη.

Η επόμενη μέρα για την ομάδα μας δεν έχει έρθει ακόμη. Η αλλαγή σελίδας θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Η κατάθεση του κ.Φλωρίδη δεν αποτελεί εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο, παρά είναι μια κίνηση καλής πρόθεσης.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία, για μένα πρόεδρος του ΠΑΟΚ και διαχειριστής της τύχης μας είναι και θα είναι ο Θ.Ζαγοράκης.

Σε αυτή την φάση είναι ο μόνος τον οποίο εμπιστεύομαι άσχετα με τα όποια λάθη και αν έχει κάνει και του καταλογίζονται.

Με θλίψη μου παρακολούθησα χθες αρκετά από τα αδέρφια μας να είναι θετικοί στις διάφορες φήμες περί αποχώρησης του Ζαγοράκη μετά την μεταβίβαση των μετοχών στους επενδυτές, λέγοντας πως αυτό θα είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ εξαιτίας της κακής διαχείρισης που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια...

Δηλαδή ρε αδέρφια τόσο αχάριστοι είμαστε τελικά? Δεν βοήθησε αυτός ο άνθρωπος την ομάδα? Επειδή μας έταξαν ένα καλύτερο αύριο πρέπει να αναθεματίσουμε το παρόν και το παρελθόν μας? Ουδέποτε ήμουν υποστηρικτής του Ζαγόρ, αλλά δεν μου αρέσει να είμαι άδικος. Πιστεύω πως σε αυτό το νέο ξεκίνημα μπορεί να αποτελέσει την ασφάλεια για τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι όλα θα πάνε καλά με τους επενδυτές. Αυτόν παρά τα λάθη του τον εμπιστεύομαι.

Ούτε τον Βρύζα (τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα) του οποίου η στάση προκαλεί ερωτηματικά, ούτε τον Σαχπαζίδη ούτε τον άγνωστο σε όλους μας κ.Φλωρίδη μπορώ να εμπιστευτώ σε αυτή τη φάση.

Οι νέοι επενδυτές καλό θα είναι να αποδείξουν άμεσα με πράξεις τις προθέσεις τους και όχι με την καταβολή ποσού που αντιστοιχεί σε λιγότερο από το 10% των μετοχών, να ζητούν εν λευκό την τύχη της ομάδας μας. Την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό τον κερδίζεις με πράξεις και δεν τον απαιτείς.

Ακόμη περιμένω κάποια επίσημη ανακοίνωση, κάποια δημόσια τοποθέτηση αναφορικά με το πλάνο και τα σχέδια των νέων επενδυτών.

Μόνο μεγάλα λόγια όπως ότι θέλουν τον ΠΑΟΚ μας μεγάλο...Ε και? Και ποιος από εμάς δεν θέλει κάτι τέτοιο? Το θέμα είναι πως θα το πετύχουν?

Αυτά τα περιβόητα 6 εκατ.ευρώ, για ποιες ανάγκες θα χρησιμοποιηθούν? Για την πληρωμή των παικτών? Για την κάλυψη του ανοίγματος της προηγούμενης διοίκησης? Για την ενίσχυση της ομάδας μας?

Με την ανάληψη της προεδρίας από τον κ.Φλωρίδη, η νέα διοίκηση πρωτοδικείου θα αναλάβει να κλείσει το άνοιγμα των δύο προηγούμενων χρήσεων η θα μπουν και αυτά στο τεφτέρι με τα παγωμένα χρέη προς το δημόσιο?

Οι νέοι επενδυτές τι σκοπό έχουν για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας? Μίλησαν για πληρωμές, για ενίσχυση του ρόστερ, όμως ουδέποτε δεσμεύτηκαν δημόσια για μη πώληση κάποιου πρωτοκλασάτου παίκτη...

Όταν ο αντιπαθητικός Βαγγέλας αναλάμβανε την τύχη του Ολυμπιλαγού, η πρώτη του κίνηση ήταν να ξοδέψει 22 εκατ για να φέρει στο λιμάνι το χρυσό παλτό της Αγγλίας, κόβοντας τον βήχα σε όποιους σκέφτηκαν να αμφισβητήσουν τις προθέσεις του, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των οπαδών της ομάδας του...

Τελικά με αυτή την υπόθεση όλοι μοιάζουν να είναι κερδισμένοι...

Ο Ζαγοράκης μοιάζει να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ έχοντας κάνει πράξη αυτό για το οποίο είχε έρθει πριν από 4 χρόνια, ο Βρύζας επιστρέφει και πάλι καβάλα πάνω στο άλογο αναλαμβάνοντας και πάλι αυτό που ο αδερφικός του φίλος του είχε στερήσει με την επιστροφή του, ο Σαχπαζίδης παρά τα όσα κατά καιρούς άκουσε καταφέρνει έστω και εν μέσω των υιών του να μπει στα κοινά του ΠΑΟΚ, ο Φλωρίδης επαναπατρίστηκε στα 60 του χρόνια για να βγάλει όπως λεει γούστα, ο Κατσαρής βρήκε επενδυτές που δεν μιλούν για το γήπεδο, κάποιοι σύνδεσμοι βλέπουν τα μπινελίκια τους προς τον Ζαγοράκη να πιάνουν τόπο, και η ομάδα αποκτά επιτέλους μεγαλοεπενδυτή σύμφωνα με τα πρότυπα των μεγάλων της Αθήνας...!!!

Μια παροιμία λεει....Πρόσεξε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί και να συμβεί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου