Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΤΕΛΙΝΟ?ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ ΓΙΑ ΒΙΕΡΙΝΙΑ

Βγήκε στο φως της δημοσιότητας η βελτιωμένη πρόταση της Μπλάκμπερν, η οποία συζητήθηκε από τους ανθρώπους της Αγγλικής ομάδας με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και σήμερα αναμένεται νέα επαφή. Ενήμερος και θετικός ο Βιεϊρίνια.
Η εφημερίδα Lancashire Telegraph αναφέρει σημαντικές λεπτομέρειες για την πρόταση των «Ρόδων» στον ΠΑΟΚ , μία πρόταση που αν ισχύει όπως αναφέρεται στην βρετανική εφημερίδα φέρνει σε δύσκολη θέση τη διοίκηση του Δικέφαλου.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η Μπλάκμπερν είχε ραντεβού με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ την Παρασκευή και τους κατέθεσαν νέα πρόταση για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, σύμφωνα με την οποία η αγγλική ομάδα φέρεται να προσφέρει 3.65 εκ. ευρώ μετρητά και 500.000 ευρώ μπόνους. Παράλληλα, η Μπλάκμπερν αναλαμβάνει να καλύψει στην Πόρτο το 13% του ποσοστού των δικαιωμάτων του Πορτογάλου επιθετικού (περίπου 400.000 ευρώ) και να της αφήνει το 20% σε περίπτωση μεταπώλησης.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που δεχτεί την πρόταση, θα εισπράξει σχεδόν 4 εκ. ευρώ τα οποία θα μπουν όλα στο ταμείο της ομάδας. Όμως, οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν πάρει την τελική τους απόφαση, αφού σκέπτονται τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ο Βιεϊρίνια από την πλευρά του γνωρίζει την νέα πρόταση της Μπλάκμπερν και εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερσιπ, σε περίπτωση που οι δύο ομάδες συμφωνήσουν.

Επίσης, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση στην Θεσσαλονίκη για σήμερα Δευτέρα, όπου οι δύο πλευρές θα πάρουν την τελική τους απόφαση βάση αυτής της πρότασης, και έτσι, είτε θετικά είτε αρνητικά, το θέμα του 25χρονου Πορτογάλου θα λάβει οριστικό τέλος.

πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου