Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΣΕΦΤΕ ΜΕ ΣΤΙΓΓΕΡΣ...ΠΡΟ ΠΥΛΩΝ Ο ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ

Ο Αμερικανός ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και για την επόμενη σεζόν αποτελώντας ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφική κίνηση της νέας διοίκησης της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ.
Ο τελευταίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον "Δικέφαλο" και την νέα αγωνιστική χρονιά εξαργυρώνοντάς την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Σούλης Μαρκόπουλος και την αν μη τι άλλο καλή παρουσία του στο περσινό πρωτάθλημα.
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Γιάννη Καλαμπόκη. Ο τελευταίος είναι από τους παίκτες που ο ΠΑΟΚ θέλει να "κλείσει" άμεσα και μάλιστα ήδη έχει κατατεθεί πρόταση συνεργασίας στον έμπειρο γκαρντ. Η επιθυμία του τελευταίου να παίξει στον "Δικέφαλο" είναι δεδομένη και η μόνη περίπτωση να μην αγωνιστεί στους "ασπρόμαυρους" είναι να πει το "ναι" σε ομάδα εκτός Ελλάδας.
Πηγές αναφέρουν πως υπάρχει μια περίπτωση ο παίκτης να δεχτεί άμεσα κάποια πρόταση από το εξωτερικό (συγκεκριμένα από το ισπανικό πρωτάθλημα) και μόνο εφόσον η προσφορά είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή των "ασπρόμαυρων" και είναι στα επίπεδα που θέλει ο Καλαμπόκης, τότε αυτός θα μεταβεί εκτός χώρας. Αυτό το ενδεχόμενο πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δύσκολα να γίνει (αυτό τουλάχιστον φαίνεται για την ώρα) και όλα δείχνουν ότι την Δευτέρα (1/8), ή το αργότερο την Τρίτη (2/8) ο παίκτης θα δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου