Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ?ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ!!!

Εικοσιτρείς μέρες πριν τον προκριματικό αγώνα για τους ομίλους, και η ομάδα δεν έχει σέντερ φορ, ούτε και στόπερ, με δεδομένες τις αγωνιστικές ανάγκες της, μετά την αποχώρηση του Μουσλίμοβιτς και του Φιλομένο, αλλά και με την απουσία του Κοντρέρας και τη λήξη του συμβολαίου του Τσιρίλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει απομείνει στην επίθεση με τον Αθανασιάδη και τον Σαλπιγγίδη, και στην άμυνα με το Μαλεζά και το Σαβίνι. 

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται εσπευσμένα φορ και στόπερ, ακόμα και με την επιστροφή του Κοντρέρας, για τη θέση στην άμυνα. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει ήδη αυτούς τους παίκτες στη διάθεσή του, αλλά δεν τους έχει και ακόμα ψάχνεται…

Κανείς δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει κατά πόσο ο Παπάζογλου  θ΄ αποτελέσει τη ΛΥΣΗ για την ομάδα, ούτε κατά πόσο ο Μπαλάφας θα είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στα προσωρινά καθήκοντα του στόπερ εφόσον χρειαστεί. 

Μόλις χθες έγινε επαναπροσέγγιση του Τσιρίλο και ανεξάρτητα από το αν αυτό είναι πισωγύρισμα ή όχι, δεν μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί αφού οι δυο πλευρές είναι τόσο κοντά,  γιατί ο Ιταλός δε βρέθηκε σήμερα το πρωί με την αποστολή να πετάει για την Ολλανδία και τι περιμένουν για να τελειώσουν το θέμα που είναι τόσο αναγκαίο.

Δε λέμε να γίνουν όλα βιαστικά, αλλά αν για τον Τσιρίλο υπάρχουν τόσα πολλά εμπόδια, φανταζόμαστε ότι ο φορ θα αποκτηθεί μόλις καμιά βδομάδα πριν τον πρώτο αγώνα για την Ευρώπη.

Το να ζητά κανείς ενίσχυση της ομάδας του εν όψη προετοιμασίας και προκριματικών στην Ευρώπη δεν είναι ούτε γκρίνια ούτε μομφή κατά της διοίκησης...

Η ανησυχία του κόσμου είναι απόλυτα δικαιολογημένη και κανείς δεν μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα να θέλει να μάθει την αλήθεια.

Ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει για υπομονή, για πίστωση χρόνου και για μεγαλεπήβολα σχέδια τα οποία δεν υλοποιούνται ποτέ..

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές ο λαός του ΠΑΟΚ στηρίζει έμπρακτα την αγάπη του για την ομάδα δίνοντας από το υστέρημα του για την αγορά διαρκείας μόνο και μόνο για να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Ο κόσμος κουράστηκε με τους επενδυτές που όλο θα βοηθήσουν την ομάδα αλλά ποτέ κανείς δεν βοηθά...

Επιπλέον πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα ότι οι επενδυτές θα κρίνουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αν δεν κάνω λάθος οι φερόμενοι ως επενδυτές πρόκειται να βάλουν 6-7 εκατομμύρια, ποσό όσο είναι οι άμεσες ανάγκες του Δικεφάλου προκειμένου να κλείσουν τα ανοίγματα των 2 προηγούμενων χρήσεων...Δεν είναι λεφτά για μεταγραφές...

Εγώ θα παραμείνω σε αυτό που είπε ο πρόεδρος μας στην απολογιστική του συνέντευξη πριν καν βγει προς τα έξω το θέμα των επενδυτών...

Ο κύκλος αυτής της ομάδας τελείωσε και ότι η νέα ομάδα δεν πρόκειται να χάσει μέρος της δυναμικότητας της, ότι όλα είναι υπό έλεγχο και ότι είναι σίγουρος για το μέλλον της ομάδας μας...

Γι αυτό και επειδή τον Ζαγόρ τον εμπιστευόμαστε περιμένουμε από αυτόν να κρατήσει την υπόσχεση του και να ενισχύσει την ομάδα μας άμεσα μια και ο στόχος της Ευρώπης δεν πρέπει να κινδυνεύσει ούτε στο ελάχιστο.

Όσο για τους επενδυτές δεν έχω να πω πολλά, παρά το ότι όσο αργούν τόσο χάνουν την αξιοπιστία τους στα μάτια του απλού ΠΑΟΚτσή...Θέλεις τον ΠΑΟΚ?Απόδειξε το!!!

(Σχόλιο thekorde)
πηγή baladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου