Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΑΜΕΣΑ!!!

Μετά την αποδέσμευση του μισθοφόρου Ισπανού από την ομάδα του ΠΑΟΚ, και για να μην έχουμε τα ίδια και στο μέλλον θα ήθελα να πω τον προβληματισμό μου αναφορικά με ένα δύο πραγματάκια...Τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Βιερίνια και Αθανασιάδη και την μείωση συμβολαίου του κυρίου Σαλπιγγίδη.

Ως γνωστόν τα συμβόλαια των δυο ταλαντούχων νεαρών του Δικεφάλου λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, και παρά το ότι αποτελούν βασικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας μας και την βάση μας για ένα καλύτερο αγωνιστικά ΠΑΟΚ, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί ακόμη να τους προσκαλέσει δε μια πρώτη επαφή για την ανανέωση των συμβολαίων τους...

Αλήθεια πότε περιμένουμε να γίνει αυτό?Όταν από τον Δεκέμβριο θα έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν την μεταγραφή τους χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος από την ομάδα μας?

Η εκεί στην διοίκηση βασίζονται στο ΠΑΟΚτσηδιλίκι και την αγάπη τους για την ομάδα?Δεν λέω, τα πιτσιρίκια μας γουστάρουν να είναι στον ΠΑΟΚ και δεν θα προδόσουν εύκολα την αγάπη μας για αυτούς...Μπορεί όμως αυτό να εγγυηθεί κανείς?

Έτσι η διοίκηση μας προστατεύει την επένδυση και το μέλλον της ομάδας μας?Έτσι τους δείχνει ότι τους υπολογίζει και ότι κάνει σχέδια γι αυτούς και το μέλλον του συλλόγου?

Αν ο Κλάους μέχρι τον Μάιο παστελώσει καμιά 10αρια γκολάκια και δεν τα βρίσκει στα λεφτά με την διοίκηση, θα είναι και αυτός προδότης αν σκεφτεί το μέλλον του και διαλέξει να φύγει?Θα είναι ο αχάριστος που δεν χαντάκωσε οικονομικά το μέλλον του επειδή ο ΠΑΟΚ τον ανέδειξε και τελευταία στιγμή θυμήθηκε να τον ανανεώσει?

Αυτά τα λέω γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι φάρα είμαστε όλοι μας και πως τα ΜΜΕ μας κατευθύνουν σε τέτοιες περιπτώσεις...Γιαυτό και αναφέρομαι από τώρα σε αυτό για να μην έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις στο μέλλον κατηγορώντας και πάλι τους λάθους ανθρώπους...

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται τελικά με την μείωση των αποδοχών του πιο υψηλά αμειβόμενου ποδοσφαιριστή στην ομάδα?

Γνωρίζω καλά πως ο κύριος Σαλπιγγίδης είναι από αυτούς που έχουν λαμβάνειν τα περισσότερα παρόλα αυτά αυτό δεν αλλάζει την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Θα υπογραφεί η περιβόητη πρόταση για μείωση αποδοχών η απλά ήταν ένα επικοινωνιακό τρικ για την μετρίαση των αντιδράσεων για την υπόθεση Βιτόλο...?

Και αυτό το ρωτώ γιατί μόνο από την πλευρά της διοίκησης βγαίνει προς τα έξω η αισιοδοξία για θετική έκβαση του αιτήματος για μείωση ενώ από την πλευρά του παίκτη πάλι όχι...

Η κρίση είναι για όλους και όχι επιλεκτική...Το συμβόλαιο του Σάλπι είναι προκλητικά μεγάλο γι αυτόν τον ΠΑΟΚ...

Έτσι η θα πρέπει να του γίνει μείωση άμεσα, η σύμφωνα με την προσφιλή τακτική της διοίκησης μας να αφεθεί ελεύθερος...Μείωση αποδοχών για το καλό και την επιβίωση της ομάδας σε όλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου