Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ανεξάρτητα με την τελική κατάληξη του θέματος με τους επενδυτές, φέτος είναι η χρυσή ευκαιρία του ΠΑΟΚ να κάνει το παραπάνω βήμα που όλοι μας θέλουμε.
Με τις βασικές ανταγωνίστριες ομάδες του ΠΟΚ να είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, η ομάδα μας μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ να κάνει φέτος την έκπληξη.

Μοναδικός μας αντίπαλος ο ίδιος μας ο εαυτός, αρκεί να εκμεταλλευτούμε το συγκριτικό μας πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας.

Το πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έναντι των αντιπάλων του είναι η ύπαρξη στη θέση του προέδρου ενός ανθρώπου ο οποίος γνωρίζει από ποδόσφαιρο.

Αυτό συν την γενικότερη οικονομική κρίση, πρέπει να εκμεταλλευτεί  ο ΠΑΟΚ για να γίνει ακόμη πιο ισχυρός.

Η κρίση δεν θα πρέπει να μας τρομάζει ούτε να αποτελεί οδηγό στις όποιες κινήσεις μας...

Απεναντίας πρέπει να την εκμεταλλευτούμε κάνοντας τις επιλογές εκείνες οι οποίες θα βασίζονται στην ποδοσφαιρική οξυδέρκεια του προέδρου μας.

Αν σε αυτό προσθέσουμε και την πιθανή επιστροφή του Βρύζα τότε θα πρέπει με έξυπνες, φθηνές και γρήγορες επιλογές να θωρακίσουμε την ομάδα μας ακόμη περισσότερο.

Με τον κόσμο στο πλάι της ομάδας, με έναν βασικό και αξιόλογο κορμό ομάδας, με έναν σπουδαίο από πλευράς βιογραφικού προπονητή και με οδηγούς στο τιμόνι τους Ζαγόρ και Ζήση, ο ΠΑΟΚ είναι και πρέπει να είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος.

Αρκεί να υπάρχει σωστός προγραμματισμός και πλάνο. Χρόνος για να περιμένουμε τους όποιους μεσσίες να έρθουν δεν υπάρχει... Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου