Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ 3 ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού η συμφωνία του με τον "Δικέφαλο" είναι πλέον οριστική.
Η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής (3/7) θα πραγματοποιηθεί μεν, αλλά θα έχει τυπικό χαρακτήρα δε, με δεδομένο ότι οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έδωσαν ήδη τα χέρια με τον έμπειρο τεχνικό και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως για να επέλθει αυτή ο Μαρκόπουλος έκανε γενναία υποχώρηση στις απαιτήσεις του, ενώ και ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του ανέβασε την προσφορά του προσπαθώντας να βρει το σημείο επαφής με τον 'Ελληνα προπονητή. 

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε η συνάντηση που είχαν οι Μαρκόπουλος-Γαλατσόπουλος το Σάββατο (2/7) στην Χαλκιδική. Εκεί συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αποτελούσαν εμπόδιο στην συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τα οποία προφανώς μέσα από την κουβέντα ξεπεράστηκαν.

πηγή olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου