Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛΟΝΙ,ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΡΟΜΠΕΡ...

Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» στη συνάντηση που είχε το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Απομένει λοιπόν η ανακοίνωση της συνεργασίας και πιθανότατα αύριο η επίσημη παρουσίασή του. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς, το οποίο θα του αποφέρει 480.000 ευρώ αποδοχές τον πρώτο χρόνο και 530.000 ευρώ τον δεύτερο χρόνο αντίστοιχα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πιθανό να παρατείνει μερικές μέρες την παραμονή στη Θεσσαλονίκη, για να μάθει πρόσωπα και πράγματα και μετά να φύγει για διακοπές . Φυσικά, θα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τη διοίκηση για όλα τα θέματα της ομάδας. Μαζί με τον Μπόλονι αναμένεται και ο συνεργάτης του, Φρανσίσκο Πρέτο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι βοηθός του σε κάθε προπονητική επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού.

Στα μεταγραφικά μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ φέρεται να είναι ο Μπερτράν Ρομπέρ. Ο Γάλλος μέσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον «δικέφαλο» του Βορρά και δείχνει σύμφωνος αλλά θέλει μερικές μέρες για να το σκεφτεί.

Ο 27χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, στον οποίο και αγωνιζόταν την τελευταία διετία.  O Ρομπέρ έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για διετές συμβόλαιο, ωστόσο από το περιβάλλον του Γάλλου βγαίνει ότι θέλει ακόμα κάποιες ημέρες για να πάρει την οριστική του απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρομπέρ διαθέτει μεγάλη εμπειρία, αφού πριν έρθει στην Ελλάδα είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της χώρας του, όπως τις Μονπελιέ, Γκινγκάμπ, Αζαξιό και Λοριάν.

πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου