Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!!!ΠΑΟΚ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ 63-56 ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!!!

Σπουδαίοι παίκτες, κορυφαίο προπονητικό team και συγκλονιστικός λαός έκαναν σήμερα το καθήκον τους πατώντας τους υπερόπτες συμπολίτες με 63-56 παίρνοντας παράλληλα το χρυσό εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου μετά από σχεδόν 11 χρόνια.

Σε μια καυτή ατμόσφαιρα που θύμισε κάτι από τις ένδοξες μνήμες του παρελθόντος, η ομάδα του κορυφαίου Έλληνα προπονητή Σούλη Μαρκόπουλου, μπήκε δυνατά στον αγώνα και με άμυνα για σεμινάριο πήρε γρήγορα μια διαφορά απέναντι στα φοβισμένα γατάκια του φαποκράτορα.

Έτσι δίχως να χάσει σε κανένα σημείο το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ συντήρησε το προβάδισμα του, φτάνοντας σε μια πανάξια νίκη πολύ πιο εύκολα από το τελικό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς κάτι η έλλειψη βοήθειας από τον πάγκο,κάτι η προστατευτική διαιτησία προς τους συμπολίτες και κάτι η πωποφαρδία των παικτών του ρούλη, κράτησαν το σκορ σε τιμητικά για αυτούς επίπεδα.

Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ ο ανυπέρβλητος κόσμος του, ο πανέξυπνος προπονητής μας,ο συγκλονιστικός σήμερα Ντόζιερ, ο πολύ καλός επιθετικά Μάρσαλ και η αλεπού Γκετσέφσκι.

Το να βγαίνεις Ευρωλίγκα με Αποστολίδη,Καλλέ,Γιαννακίδη,Αράπη,Δέδα,Στίγκερς,Κρίστμας και Μπούλιαν είναι όχι απλά κατόρθωμα αλλά άθλος!!!

Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, από ένα άθλημα που δεν περιμέναμε σχεδόν τίποτα...Γι αυτό και από εδώ και πέρα,πρέπει να ξαναθυμηθούμε ότι ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο...

Τα Δεκάλεπτα: 15-5, 33-20, 47-36, 63-56

Οι πόντοι:

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ (20), Κρίστμας (3), Αράπης (-), Αποστολίδης (2), Δέδας (-), Ντόζιερ (17), Στίνγκερς (3), Μπούλιαν (1), Γιαννακίδης (5), Καλλές (-), Γκετσέφσκι (12), Καλαμπάκας (-)

Άρης (Σούμποτιτς): Μπράουν (14), Ουίντερς (3), Ταπούτος (20), Κινγκ (6), Τσαϊρέλης, Χατζηβρέττας, Χαραλαμπίδης, Κασιρόφ, Κούμπουρας, Μπάβτσιτς (3), Σλούκας (10), Βεργίνης (-)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου