Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

OTAN ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΟΚ

Όταν παίζεις ελεύθερα χωρίς τις δήθεν σκοπιμότητες κ χωρίς τις φοβίες του απίθανου Χαβινιο τότε παίζεις σαν ΠΑΟΚ.
Ένα ελεύθερο παιχνίδι γρήγορο με την μπάλα κάτω όπως έπρεπε να είναι από την πρώτη μέρα, καθώς δεν είναι δυνατόν να αποτελείτε όλη η ομάδα από κοντούς τεχνίτες κ γρήγορους παίχτες κ συ ρε απίθανε να επιμένεις στις γιομες λες κ έχεις τους δίμετρους που θα κάνουν ψηλό παιχνίδι.
Ένα παιχνίδι που έπρεπε να κάνεις από την αρχή τις σεζόν άλλα με ποιον προπονητή να το κάνεις? με αυτούς που χάνουν από τα αποδυτήρια ? Γιατί άπλα είναι κομπλεξικοί? Με αυτούς που δεν ξέρουν σε πια θέση παίζει ο κάθε παίχτης τις ομάδας?
Είμαστε η ομάδα που φτάνει στην βρύση χωρείς να πιει νερό γιατί δεν είχε κάποιον στο τιμόνι να βάλει κάτω την μπάλα κ να παίξει ελεύθερα.
Γιατί είχες κάποιον που τιμωρούσε όπιον έπαιζε μπάλα αντι να τον παροτρύνει για περισσότερα τους έκοβε τα πόδια.
Ποιον να πρωτοθυμηθώ, ο Κουτσια έκανε δυο φοβερά παιχνίδια κ έγινε ένα με τον πάγκο, τον Αριας που τρέλανε τον ατρόμητο κ τον ξαναείδαμε σήμερα? Τον Ελζαρ που τον θυμάται μόνο όταν τρώει GOAL? Μήπως τους Τσουκαλα κ Φωτακη που από επιτελικούς μέσους τον έναν τον έκανε αμυντικό χαφ κ τον άλλο χαφ με το ζόρι?Τον Σαλπι που από χαφ η δεύτερος επιθετικός έπαιζε ως δεύτερο μπακ ?
Επιτέλους η χρονιά τελείωσε όχι όπως θα έπρεπε γιατί είχαμε το ροστερ κ τις δυνατότητες για πολύ περισσότερα αλλά δεν είχαμε εκείνον που θα αναλάμβανε τα ινία τις ομάδας.
Ας ελπίσουμε ότι επιτέλους δεν θα έχουμε για ακόμη μια φορά τα ίδια λάθη κ ότι θα έρθει κάποιος με όραμα να δώσει όραμα κ ελευθερία σε αυτήν την ομάδα κ θα δώσει κ τις ευκαιρίες στα νέα παιδιά να δώσουν το δικό τους στίγμα στην ομάδα. Σε μια ομάδα που θα παίζει ελεύθερα που θα παίζει σαν ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου