Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΟ CL ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...

Δεύτερος στην κατάταξη των play off και τρίτος στο πρωτάθλημα κατετάγη τελικά ο ΠΑΟΚ δείχνοντας σε όλους για δεύτερη συνεχή χρονιά ότι αξίζει την προσοχή και την στήριξη όλων μας.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την χρυσή ευκαιρία που χάσαμε να τερματίσουμε πρώτοι χάνοντας την έξοδο μας στο CL απο δικά μας και μόνο λάθη.
Η πρόκτιση στα προκριματικά του CL χάθηκε στο ΟΑΚΑ, εκεί που ο Δικέφαλος με κακή νοοτροπία και λάθος αντιμετώπιση δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό απέναντι σε μια προβληματική ΑΕΚ και έναν ετοιμοθάνατο ΠΑΟ.
Την μια το λάθος στήσιμο της ομάδας και η αδυναμία μας στα στημένα  την άλλη ο φόβος για τον αντίπαλο η ανικανότητα του επιθετικού μας να κάνει το εύκολο γκολ τα λάθη της διαιτησίας και η αδιάφορη κούλα, μας στέρησαν μια μεγάλη και παλικαρίσια πρόκριση.
Ο κύκλος αυτής της ομάδας έκλεισε, και από εδώ και πέρα η διοίκηση καλείτε να λάβει σημαντικές αποφάσεις για το αγωνιστικό τμήμα, ξεκινώντας από την πρόσληψη ικανού τεχνικού, ο οποίος θα δώσει όραμα και πλάνο σε αυτή την ομάδα.
Όποιες και να είναι οι αποφάσεις των διοικούντων ένα είναι σίγουρο, ότι εμείς θα τις στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Δυστυχώς σήμερα η σεζόν κλείνει με μια μάλλον πικρή γεύση στο στόμα μια και ο ΠΑΟΚ άξιζε κάτι καλύτερο...
Η πρόκριση χάθηκε στο ΟΑΚΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου